Podcast sponsoreret af Simple Feast

Vores panel snakker om at prioritere tid over penge

Det kræver styrke at gå mod strømmen og vælge en anden tilværelse end den forudsigelige motorvej med fuldtidsjob, børn og en til tider hektisk hverdag. Vi taler med tre kvinder, der har gjort op med samfundsnormerne, om hvordan det føles at forlade sit faste job, om at vælge at flytte hele familien til en anden landsdel og om den frihed, der ligger i ikke at skylde nogen noget. Vores panel består af kreativ konsulent Anastasia Graversen, mor til tvillingerne Jacob og Bille, 3, ingeniør Ida Jespersen, mor til Malou 3, og Bjørk, 1, og fotograf og tekstforfatter Maria Franck, mor til Olivia, 9, Elinor, 7 og Oda Marie, 2.

“Mange af mine overvejelser i det her forløb har været, hvordan man blev sluset ind på denne her motorvej af, hvad man gør. Først tog man en uddannelse, så fik man en kæreste og så en bolig. Så kom der nogle børn, og pludselig var der aftensmad halv seks hver dag. Engang var vi skidesjove og lavede spændende ting, og det håber jeg, vi kan finde tilbage til.”

– Ida Jespersen

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Simple Feast. Kom i gang med en måltidskasse, der giver dig lækker hverdagsmad og gør det nemt at spise økologisk, rent og plantebaseret. Leveret lige til døren. Bestil på simplefeast.com og spar 20% på første kasse med koden TOTHEMOON20.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *