Podcast sponsoreret af L'Oréal Paris

Vores panel snakker om at have bekymringstanker under graviditeten

Bekymringstanker i graviditeten er helt normalt. Men hvordan føles det, når bekymringerne tager over? Hvad er det, der kan tricke de sårbare følelser? Og er der overhovedet noget, der hjælper på de mørke tanker? Vi taler også med vores panel om at være bange for at jinxe graviditeten og om at turde knytte bånd til det spirende liv i maven. Panelet består af blogger Emily Salomon, mor til Kurt, 2, selvstændig pædagogisk konsulent Bolette Ilskov Borgvardt, mor til Manne, 2, og pædagogisk sociolog Katrine Soelberg Leffler, mor til Conrad, 4, og bonusmor til to.

“Jeg kunne mærke, at de her scanninger faktisk fodrede min frygt. Især inden sådan en scanning kunne jeg blive ‘åh nej, åh nej, åh nej’, hvor det var bedre at komme lidt ud af hovedet og ned i kroppen.”

-Emily Salomon

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et nyt 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Se mere på lorealparis.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *