Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om at få en 3’er

Man fortryder som bekendt ikke de børn, man får. Alligevel kan der være mange overvejelser forbundet med at få en 3’er. Hvordan favner man tre børns individuelle behov? Hvordan undgår man at drukne i praktik og logistik? Og hvad betyder det for familiedynamikken og parforholdet at gå fra to til tre børn? Vores panel består af Head of People & Development Alexandra Birger Christensen, mor til Amy, 8, Finn, 6, og Lucy Emma på 5 måneder, teaterinstruktør Jennifer Vedsted Christiansen, mor til Benny Joe, 7, Charlie Sylvester, 6, og Donna, 1, og kommunikations- og marketingchef Sanne Sigtenbjerggaard, mor til Willum, 10, Augusta, 7, og Vilfred, 3.

 

“Det at få tre børn betyder, at mængden af koordinering og praktik stiger enormt. De samtaler, man har med sin mand, er rigtig meget hvem henter og bringer og ‘kan du putte på torsdag’. Det har været megahårdt for vores parforhold at få tre brøn.”

– Sanne Sigtenbjergaard

 

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. LULAB er et innovativt tech-beauty brand, der laver kompromisløse hårplejeprodukter, som er skræddersyet til netop dit hår. Du vælger selv præcis hvilke plejeegenskaber, dine produkter skal have, hvordan de skal dufte og hvordan din emballage skal se ud. Skriv dig op på LULAB.com og bliv en af de første til at prøve LULABs produkter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *