Podcast sponsoreret af Apopro

Vores panel snakker om at blive mor til to børn

Det kan føles overvældende at gå fra at være et lille trekløver til at blive en familie på fire. For selvom det er fantastisk at give sit barn en søskende, kan tanker fylde om man nu også kan dele sit mor-hjerte eller hvordan man følelsesmæssigt tackler savnet af den symbiose, man havde med sit store barn. Vi snakker om den første tid med to børn, søskendereaktioner og parforholdspraktik med vores panel, der består af influent og iværksætter Cathrine Widunok Wichmand, mor til Eddie, 3, og Irma på 8 måneder, doula Emilie Jonesen, mor til Villy, 3, og Norma, 1, og selvstændig Nadia Zinck, mor til Lua, 4, og Villum, 1.

“Da Villum kom, blev symbiosen med min store datter brudt, og jeg savnede hende helt sindssygt meget det første stykke tid, og jeg græd meget.

-Nadia Zinck

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Apopro – dit online apotek. På Apopro.dk finder du et stort sortiment med alt fra ting til puslebordet til hudpleje til mor fra populære mærker som Rudolph Care og La-Roche Posay. Du finder også guides om blandt andet kosttilskud og så kan du få personlig rådgivning af dygtige farmaceuter. Bor du i København får du på Apopro.dk expresslevering samme dag, som du har afgivet din ordre, og lige nu er der fri fragt med koden ‘tothemoon’. Se mere på apopro.dk

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *