Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om amning

Amning. Det mest naturlige i verden, dét kvindekroppen er skabt til at gøre, når den har groet et barn i ni måneder, og siden har født det. I langt de fleste tilfælde er det bare ikke altid så nemt, som det lyder. I denne episode hører vi om tre forskellige ammeforløb. Om at forberede sig til fingerspidserne og alligevel ende med at måtte gå over til flaske, om at tage imod andre kvinders mælk til sin baby, om teknik der går i hårknude og om at ende med at amme til barnet er 3 år. Vores panel består af sygeplejerske Julie Anna Brandis, mor til Asta på 1 år, direktør og founder af Kaddo, Xenia Emily Wulff, mor til Edvard på 2 år, og efterfødselsmentor Jozefina Skovgaard, mor til Gaia på 3 år.

“Altså, udfordringen var ikke, at jeg ikke havde nok mælk, fandt jeg ud af senere. Udfordringen var, at der ikke var nogen, der så, at min mælk bare løb langsommere til, og at det ikke er alle kvinder, der får de her store, spændte bryster.”

-Jozefina Skovgaard

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. Et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *