To The Moon Podcast - Efterfødselssamtale med Mie Juel | TO THE MOON HONEY
  • en

Blog

To_the_moon_podcast_Efterfødselssamtalen_mie_juel_

To The Moon Podcast – Efterfødselssamtale med Mie Juel

Stylist og kreativ konsulent Mie Juels graviditet og fødsel er historien om kontroltab. Fra PCO til fertilitetsbehandling og en graviditet præget af angst for at abortere. Og en fødsel, der tog så mange drejninger, at den rev tæppet væk under hende og lod lykkerusen vente på sig. Jordemoder Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg sagde “undskyld, undskyld, undskyld” efterfølgende, fordi jeg følte, jeg havde råbt af dem alle sammen. Alle prøvede jo bare at hjælpe mig. Jeg mistede i virkeligheden bare kontrollen, og det er jeg bare virkelig dårlig til.”

– Mie Juel

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.


To The Moon Honey’s Efterfødselssamtaler er sponsoreret af Zalando. Du kan finde vores personlige favoritter her!

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *