To_the_moon_podcast_Efterfødselssamtalen_mie_juel_
Sponsoreret af Zalando

Efterfødselssamtale med Mie Juel – Om en graviditet præget af angst

Stylist og kreativ konsulent Mie Juels graviditet og fødsel er historien om kontroltab. Fra PCO til fertilitetsbehandling og en graviditet præget af angst for at abortere. Og en fødsel, der tog så mange drejninger, at den rev tæppet væk under hende og lod lykkerusen vente på sig. Jordemoder Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg sagde “undskyld, undskyld, undskyld” efterfølgende, fordi jeg følte, jeg havde råbt af dem alle sammen. Alle prøvede jo bare at hjælpe mig. Jeg mistede i virkeligheden bare kontrollen, og det er jeg bare virkelig dårlig til.”

– Mie Juel

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.


To The Moon Honey’s Efterfødselssamtaler er sponsoreret af Zalando. Du kan finde vores personlige favoritter her!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *