Sponsoreret af Zalando

Efterfødselssamtale med Cecilie Lassen – Om en smertefuld graviditet og fødselsdepression

I vores seneste podcastepisode møder vi Cecilie Lassen, skuespiller, producent og tidligere balletdanser på Det Kongelige Teater. Uden filter fortæller Cecilie om sin smertefulde graviditet, den traumatiserende fødsel af lille Alvin og tiden efter med et meget mørkt sind og en krop, der ikke makkede ret, som udløste en fødselsdepression. Men det er også historien om en dyb kærlighed mellem hende og Alvins far, og om en næsten umenneskelig viljestyrke. Jordemoder Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel er med til at forklare hvorfor Cecilies fødsel forløb som den gjorde. 

 

“Det eneste jeg så på Instagram var kvinder, der rendte til koncerter i skinny jeans, drak mocktails, var i kitten heels og det var bare faboulus! De kunne gøre det hele – og lige lave og føde et barn. Jeg havde det bare sådan: det kan ikke være rigtigt, at det er det eneste, vi kan se derude. Der må være noget mere imellem det, jeg oplever, og så dét der. Glansbilledet.”
Citat Cecilie Lassen

 

Du kan lytte til episoden nedenfor eller via Apple her.

 

 

To The Moon Podcast er sponsoreret af Zalando og i denne uge har vi samlet vores favoritter. Se et udpluk af dem nedenfor eller her!

To_the_moon_honey_zalando_podcast_Liv_winther_bea_fagerholt

  1. Bukser 2. Frakke 3. Top 4. Ansigtsrulle 5. T-Shirt 6. Yogamåtte 7. Børnestøvler 8. Dagcreme 9. Kjole

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Mest bevægende indhold her på sitet til dato. Fantastisk stærkt af Cecilie Lassen – at bære så svær en graviditet, så svær en fødsel, og så svær en barselsperiode – og endda at fortælle om det hele så ærligt, råt, smukt. Alle mødre bør høre denne podcast. Mange tårer og kæmpe respekt herfra.

Hvor er det dog en vild og stærk fortælling! Jeg er målløs og grædefærdig. Tusind tak for at dele.

Marianne Pihl

Wauw, en vigtig beretning. Tusind tak for den. Hvor har du været udfordret mere end man kan forestille sig og ja I er sgu’ mega seje hver på jeres måde. Silas, dig og lille Alvin.Sikke et team Det vil jeg tage med i mit arbejde som sundhedsplejerske.
Mange tak, de kærligste hilsner Matianne