To The Moon Podcast - Efterfødselssamtale med Trine Kjær | TO THE MOON HONEY
  • en

Blog

To_The_moon_honey_podcast_Trine_kjær_efterfødselssamtale_Trines_wardrobe_

To The Moon Podcast – Efterfødselssamtale med Trine Kjær

I samarbejde med Zalando lancerer To The Moon sin egen podcastkanal. Du kan lytte til efterfødselsamtaler, panelsnakke om parforhold, fertilitet og graviditet, blive klogere på begrebet ammehår og økonomi under barsel når vi hver mandag går i luften med en ny episode.

Lyt med her!

En fødsel er en af livets største begivenheder – og ikke mindst præstationer. Det er en oplevelse, man aldrig glemmer, og én som kvinder kan fortælle om igen og igen. I denne uge deler Trine Kjær sin fødsel af datteren Roberta.  

 

Sammen med jordemoder Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel, tager Trine Kjær os med tilbage til den dag, hvor hun og kæresten Nicholas Kawamura blev forældre til datteren Roberta. Med ti dage over termin og en ventetid, der føltes som evighed kom der endelig gang i fødselen.

“En eller anden red mig! Nu er der en, der sprætter mig op og får den baby ud!”
Citat Trine Kjær

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

 

 

To The Moon Podcast er sponsoreret af Zalando og i denne uge har vi samlet vores favoritter til efteråret, se et udpluk af dem nedenfor eller via link her!

To_the_moon_honey_Zalando_podcast_

 

1. Jakke 2. T-shirt 3. Ansigtsmist 4. Børnesneakers 5. Støvler 6. Leave-in-conditioner 7. Jeans 8. Babydragt 9. Øreringe

 

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *