Baby_bump_bogen_den_ultimative_graviditetsbog_

To The Moon, Honey udkommer med bogen Baby Bump

Vi er fyldt med spænding over at udkomme med bogen Baby Bump. Her har vi samlet 25 kvinders ærlige fortællinger om den helt særlige tid, det er at være gravid.

 

Kvinder som Stephanie Gundelach, Caroline Bille Brahe, Emily Salomon og Rebecca Laudrup beviser med deres stærke historier, at ikke en graviditet er ens. Vi møder kvinder der fortæller om fertilitetsbehandlinger, sorgen ved spontane aborter, og når graviditeten ikke er ren lykke, og vi kommer tæt på tanker om fødslen, kropsidealer og den første tid med baby. Desuden får vi deres bedste tips til graviditetstøj, beautyprodukter, kosttilskud og skoene, der har båret dem i ni måneder.

Vi er meget taknemmelige for den tillid, som de 25 kvinder, der medvirker i bogen, har vist os – men også de mange andre kvinder, som vi hver dag er i kontakt med på To The Moon. Om det er første eller tredje gang, så er det at være gravid altid en begivenhed, som forandrer ens liv. Alle graviditeter rummer en masse dyrebar viden og erfaringer. Og gang på gang bliver vi blæst bagover af alle de seje mødre, der går i front med at åbne op omkring alt det, der sker bagved lukkede døre, helt inde i deres hjerter og sindets mørkeste kroge. Særligt når det kommer til starten af moderskabet.

Dét mod og dén styrke, der ligger i at dele både de svære og lykkelige oplevelser er hele det fundament, To The Moon er bygget på. Det er derfor, vi udkommer med Baby Bump-bogen. Vi håber, at fortællingerne er med til at skabe et sammenhold og et fællesskab, som kan hjælpe andre i rollen som mor og kvinde. For vi kæmper allesammen for at lykkes med moderskabet, have hjertet med i det, vi gør, og stille nysgerrigheden forrest til vores børn og omverdenen. Lad os dele vores erfaringer med hinanden, og dermed stå stærkere sammen.

Når du køber bogen, støtter du samtidig Mødrehjælpen og deres vigtige arbejde med at hjælpe kvinder i en sårbar tid. Vi donerer 15% af salget til Mødrehjælpen, fordi alle fortjener en god start på moderskabet.

Bogen er netop landet og kan købes til 299 kr. her.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Katrine Rolskov

Spændende! Er det nye fortællinger, eller er det de samme som allerede ligger på hjemmesiden?
Mvh. Katrine

Spændende! Er det nye fortællinger, eller er det de samme, som også ligger på hjemmesiden?

Kære Katrine. Bogen indeholder de mest populære baby bump interviews, som du kan finde herinde, men krydret med nye interviews, som er eksklusive for bogen.
Kærlig hilsen Liv & Bea