To_the_moon_honey_Bea_fagerholt_liv_winther_kvinde_fælleskab_nybagte_mødre_gravide_

To The Moon, Honey samler ind til Røde Kors Julehjælp 

I børneøjne er julen lig med glæde, forventninger og magi, og som mor er det hjerteskærende ikke at kunne bringe den lykkefølelse frem hos sine børn. På To The Moon, Honey står vi sammen om at hjælpe de familier, der har brug for en håndsrækning – for alle børn fortjener en dejlig jul. 

 

Vi håber du har mulighed for at støtte vores indsamling med 100 kr. ved at skrive MOON til 1290. Du kan også overføre via MobilePay til 735183

Læs mere om vores indsamling  her

I år har ca. 13.000 børnefamilier i Danmark stærkt brug for den julehjælp, Røde Kors tilbyder. Den går til familier, der hverken har råd til julemiddag, gaver eller juletræ og for hvem, julen er fyldt med bekymringer og stress, både hos forældrene, der ikke kan give deres børn den jul, de fortjener, men også hos børnene.

Vi har talt med 5 kvinder om, hvad julen betyder for dem i år, om at føle stik i hjertet i december, juletraditioner og næstekærlighed. Mød blandt andre modellen Caroline Corinth, der skal fejre jul for første gang uden sin mor, Direktør hos Fiveme Management Stine Dahl om at give sine børn en anderledes jul, end den hun selv voksede op med, og makeupartist Sara Rostrup, der fortæller om, hvordan julen binder sløjfe om hendes livs hårdeste år som nyskilt. 

To_the_moon_honey_roede_kors_CAroline_Corinth__juleandsamling_roede_kors
Læs også

Caroline Corinth “Sidste år havde du din mor, og næste år har du din søn.”

Fakta om Røde Kors julehjælp:

-Julehjælpen bliver uddelt lokalt af Røde Kors-frivillige i 196 Røde Kors-afdelinger landet over. 

-Hver familie modtager et gavekort til COOP til en værdi af 800 kr. eller en julekurv fyldt med julens madvarer. Ofte får børnene også en lille gave.

-Røde Kors tilbyder hjælp og støtte til familierne resten af året ved at invitere dem indenfor i deres familieaktiviteter. Her får de hjælp til at danne netværk, og børnene inviteres med på ferielejre, hvor de får hjælp med lektierne og der gives tilskud til, at de kan få en god og aktiv fritid på lige fod med andre børn.

To_the_moon_honey_Roede_kors_juleindsamling_Sara_rostrup_skilsmisse_Jul
Læs også

Sara Rostrup “Jeg har virkelig været nede og skrabe bunden og fået vendt op og ned på mit liv”

Du kan læse mere om Røde Kors indsamlig her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *