To The Moon, Honey lancerer nyt dansk skønhedsbrand - TO THE MOON, HONEY

To The Moon, Honey lancerer nyt dansk skønhedsbrand

I dag lancerer To The Moon, Honey et nyt dansk skønhedsbrand baseret på parfumefri skønhedsprodukter. Navnet er HONEY, og det første produkt er en nærende og luksuriøs kropsolie

 

Lige siden To The Moon, Honey kun var strøtanker, har vi haft en drøm om at lave vores eget skincare brand. Og efter vi startede vores fællesskab, er vi kun blevet bekræftet i, at det for mange kvinder og mødre er vigtigt, hvilke produkter der står på badeværelseshylden. Produkterne skal være økologiske og naturlige – og samtidig skal de være effektive, fordi tiden på badeværelset ofte er knap.

Sådan har vi det også selv – men vi har savnet, at produkterne tilmed er parfumefri. Og derfor har vi stiftet et helt nyt, danskproduceret skincare brand med navnet HONEY. Det kommer til at bestå af skønhedsprodukter, der er særligt udviklet til at arbejde i synergi med hudens egne funktioner og hormonelle faser, og som er helt fri for parfume.

Luksuriøs kropsolie

Det første produkt fra HONEY er en nærende, blødgørende og luksuriøs kropsolie. Den er sammensat af seks planteolier, der er nøje udvalgt for deres blidhed og allergivenlighed: Vævsstyrkende hybenkerne og den rige rapskimolie kombineret med letabsorberende abrikoskerneolie, fugtbevarende sheasmør, antioxidantrig marulolie samt silkeblød squalane. Hertil kommer E-vitamin.

HONEY Body Oil koster 340 kr. for 100 ml 

“Vi har længe haft et brændende ønske om at udvikle naturlige og effektive produkter, som giver masser af glød og energi til huden – og som er  parfumefri. Vi har den holdning, at parfume er noget, der skal sprayes på tøjet og i håret og ikke smøres direkte på huden, fortæller Liv Winther, der sammen med Bea Fagerholt skabte To The Moon, Honey for to år siden og før det bl.a. var skønhedsredaktører på forskellige magasiner.

Siden er Marie-Louise Bjørndahl kommet til fra L’Oréal, hvor hun i mange år var produktchef, og som dermed har bragt værdifuld viden med sig i opbygningen af HONEY, og Louise Stenbjerre med en fortid i mediebranchen. Begge er i dag partnere i To The Moon, Honey.

En opfordring til selvomsorg i alle livets faser

Kropsolien fra HONEY er skabt og udviklet med naturlige og så vidt muligt økologiske ingredienser, og så skønsomt for miljøet, som det overhovedet har kunnet lade sig gøre. Vi er stolte af, at vores olie er certificeret med hele tre certificeringer: AllergyCertified, Ecocert og Svanemærket, der tilsammen lever op til strenge krav om miljø og sundhed.

“Vi ved fra vores brugere, lyttere og læsere på To The Moon, Honey, at kvinder efterspørger naturlige produkter, faktisk allerede fra det øjeblik de overvejer at blive gravide. Og at de tager det behov med sig ind i deres moderskab. Vi ville gerne skabe nogle ærlige produkter, og vi opfordre alle mødre til at give sig selv den luksus, det er at føle sig blød og velplejet uden brug af parfume,” siger Bea Fagerholt.

Produkterne fra HONEY kan trygt bruges i alle livsfaser – lige fra det øjeblik, hun begynder at tænke på at blive mor, i løbet af graviditeten, under fertilitetsbehandling og amning og langt ind i efterfødselstiden med hormonelle udsving og en foranderlig krop, der i særlig grad har brug for selvomsorg.

“HONEY Body Oil er mere end en olie. Den er en kærlig reminder om at tage en stund til at mærke efter. Om du bruger 1 minut eller giver dig god tid, er det en anledning til at checke ind med dig selv og trække vejret – helt ned i maven,” siger Liv Winther.

 

Se mere på Honeycph.com

 

Tekst: To The Moon, Honey Foto: Kathrine Rohrberg og Mikkel Tjellesen

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Luk

Ingen varer i kurven.