To The Moon, Honey lancerer ny podcast 

 I dag lancerer To The Moon, Honey et ny podcastformat om selvomsorg. Ego, hedder den, og det er en podcast, der handler om at opnå mere ro og overskud i hverdagen. En halv time, hvor vi laver et check-in på tilværelsen med fokus på fysisk og mental sundhed.

Som kvinde og mor er buen ofte spændt godt ud med børn, job, kæreste og gøremål, og ofte prioriterer vi os selv til sidst. Ego tager udgangspunkt i mig-tid og om, hvordan man styrker sig selv både indeni og udenpå med fokus på alt fra tips til bedre vejrtrækning, søvn og sunde madvaner til træning af (efterfødsels)kroppen, beauty, parforhold og selvudvikling.

Ego er et 360 graders fokus på kvinden og moderen, der længes efter et åndehul og trænger til en mental omfavnelse. Eller til kvinder som søger inspiration til et liv i bedre balance.

Ego udkommer hver anden tirsdag. I hver episode har vi besøg af en ekspert, som giver inspiration til, hvordan man med enkle greb kan opnå mere ro til at mærke sig selv. Du finder første afsnit om kvindens vitalitet med ernæringsekspert og forfatter Louise Bruun her.

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *