To_the_moon_podcast_Paermature_babay_Efterfoedselssamtale_tina_maria
Podcast sponsoreret af BabySam

Tina Maria om at føde en stjernekigger 6 uger for tidligt

Da Tina Maria bliver gravid med sit andet barn, frygter hun ligesom første gang at føde for tidligt pga. for kort livmoderhals. Og ganske rigtigt: Tina Maria føder datteren Palma 6 uger før termin. Hør Tina Maria fortælle om et hårdt graviditetsforløb og om en god fødselsoplevelse men også om at tabe 2 liter blod og blive opereret, fordi moderkagen ikke vil ud. Oplevelsen med moderkagen sætter dybe spor i den første tid på neonatal, hvor Tina Maria kæmper med amningen og en gennemgribende fysisk og mental udmattelse. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Det er faktisk hele denne her oplevelse med moderkagen, der vælter mig. Det at føde Palma, og at vi ryger op på neo, var jeg forberedt på. Men at moderkagen ikke vil ud, og at jeg ender med at mister to liter blod, er faktisk traumatisk for mig.”

-Tina Maria

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *