To_the_moon_honey_Pampering_beauty_Liv_winther_Bea_fagerholt_favoritter_2020_

Produkterne vi brugte rub og stub af i 2019

Liv & Bea, kvinderne bag ‘To The Moon, Honey’, har som tidligere skønhedsredaktører begge et blødt hjerte for skønhedsprodukter, der lever op til forventningerne. De har tilsammen testet over 5000 produkter, og her deler de hvilke produkter fra 2019, de brugte til den sidste dråbe.

 

Liv: Jeg har ikke svært ved at falde i søvn om aftenen. Men min mand sover tit senere end jeg gør, og her er en sovemaske perfekt til at holde elektrisk lys ude. Så kan han læse eller se Netflix ved siden af, men i sidste ende falder vi i søvn sammen, trods vi til tider har forskellige søvnmønstrer. Og så elsker jeg at have en sovemaske ved hånden, de få gange muligheden for en middagslur byder sig.

Silke sovemaske fra The Beauty Sleeper, 850 kr.

Bea: Hvis der er ét produkt, jeg bruger mere end et af på et år, så er det Tromborgs mineral foundation. Det er den nemmeste genvej til en ensartet hudtone, og den ryger på i cirkelbevægelser med en kabuki-børste lavet til formålet. Jeg bruger den hele året, også hvis jeg skal ud.

Mineral Foundation i farven Vanilla fra Tromborg, 360 kr.

Liv: Det optimale renseprodukt som føles mildt og cremet på huden og bruges som en rensegele, der vaskes af med vand. Ling har et meget bredt sortiment, men kun ét renseprodukt, og det har jeg brugt i årevis. På dage, hvor jeg har brug for en mere peelende effekt, renser jeg af med en varm vaskeklud. På den måde fjerner jeg døde hudceller omkring næse og øjenbryn, og min hud føles helt ren og blød bagefter.

Purifying Facial Cleanser fra Ling 375 kr.

Bea: Med en baby og en dreng på 2 år, er der ikke mange minutter med frie hænder om aftenen, og derfor har jeg ofte smurt et renseprodukt på huden og først haft mulighed for at vaske det af en halv time senere. Det er nu blevet en vane, da effekten er lidt som en maske, når produktet får lov at sidde. Jeg er helt forelsket i Kjær Weis’ første renseprodukt, en gel-konsistens som smelter på huden og dufter af blomster.

The Cleanser fra Kjær Weis, 649 kr.

Liv: Jeg er stor fan af Ren’s Glow serie og denne gel creme har været gudsbenådet for min hud henover sommeren. Den giver fugt og glød, arbejder godt sammen med makeup og føles ikke fedtet. De sidste uger hvor temperaturen er faldet, kan jeg godt mærke, at min hud har været lidt tør, og jeg har nok haft brug for en mere rig creme i dagtimerne. Men jeg har alligevel brugt den til sidste dråbe.

Glow Daily Vitamin C Gel Creme fra REN 380 kr.

Liv: En genganger fra sidste år. Men denne creme blush er altså en no-brainer som alle kvinder, der kan lide makeup, burde have i deres makeuppung. Du kan ikke få andet end naturlige bløde og glødende kinder, når du vælger farven Dusk. Dup en klat på med fingrene henover kinder og lidt på næseryggen, den giver glød, og den brunlige nuance dulmer samtidigt uønsket rødme i kinderne.

Cloud Paint Dusk fra Glossier, 140 kr.

Liv: Jeg kan ikke sige det nok gange: dette er en makeup fjerner, IKKE et renseprodukt. Jo, bevares, du kan godt rense din hud med en gennemvædet vatrondel med Bioderma på, en gang imellem. Men den er primært god til at opløse genstridig makeup som mascara og læbestift, så suppler med en mild rensegele og vand. Jeg brugte den selv fejlagtigt de første år og møder stadig kvinder, der bruger den som deres primære renseprodukt, og får flere og flere urenheder som månederne går. De sidste 5 år har den haft en fast plads på mit badeværelse, og det sidste år har det selvfølgelig været den med pumpe.

Make-up removing solution fra Bioderma, 151 kr.

Bea: Måske er det en ting, at ens læber bliver mere tørre, når man ammer. Sådan har mine det i hvert fald. Og så er fugt til læberne aldrig dårligt i kulden og til ture med barnevognen. Hvis du mangler en barselsgave til din nybagte-mor-veninde, så er en læbepomade en god ide.

Cooling Lip Balm fra Smuk, 149 kr.

Bea: Ammehår er en af de ting vi har talt om i vores ‘Alt du skal vide’ podcastafsnit, og her lærte jeg blandt andet, hvor vigtigt det er at rede sit hår. Hårbundens egen fedtproduktion er faktisk den bedste kur, du kan tilbyde dit hår og med en god børste fordeles den i hele håret. Mine favoritbørster er fra Mason Pearson, og de er heldigvis ikke så lette at slide op.

BN1 fra Mason Pearson, 1245 kr.

Bea: En god dagcreme kan have samme effekt som at tage lækkert undertøj på. Denne er ren luksus for huden, den giver god fugt, og så er den drøj, især hvis du husker dit serum under. Jeg har især været glad for at gå vinteren i møde med den, min hud lader sig ikke kue af en gåtur i kulden med den som makker, og så er den god til de mere sensitive hudtyper.

Formula E Healing Face Balm fra Amazing Space, 450 kr.

Liv: I sommer fik jeg muligheden for at teste den nye Treatment Essence fra det hypede mærke Vintner’s Daughter, kendt for deres ansigtsolie af samme navn. Produktet vakte min interesse, fordi det har en lang liste af virksomme ingredienser i sig, og fordi dets pris ren faktisk har lidt berettigelse. Og så er jeg fan af tyndtflydende ’essencer’, som fugter og eksfolierer i stadiet lige efter, at jeg har renset min hud, og inden jeg bruger et serum eller en creme. Jeg besluttede mig for at gemme den til solen var borte, og min hud ville få behov for noget ekstra. I november, da det var koldt og mørkt, og min yngste dreng begyndte at vågne meget om natten igen, tog jeg den i brug. Jeg trykker den ind i huden med hænderne, lige efter jeg har renset min hud. Den har en peelende effekt så huden, der føles frisk bagefter, men hvis jeg har en dag, hvor min hud er sart og rød, bruger jeg den ikke.

Vinter’s Daughter Active Treatment Essence, 1.865 kr.

Bea: I år har jeg haft fornøjelsen af at prøve et fransk kultprodukt, som jeg kun har hørt fantastiske historier om. Og jeg må tilslutte mig fanskaren, for den eksfolierende lotion stjal ret hurtigt mit makeuphjerte, ved at efterlade min hud mere klar og sund at se på – og det er allerede efter en uge at forskellen kan ses. Jeg kan også varmt anbefale en ansigtsbehandling med produkterne fra Facia, (http://facia.dk) her forhandles produkterne også.

Lotion P50W fra Biologique Recherche

 

Tekst Liv Winther & Bea Fagerholt 

Meet’n’greet

 

Meet’n’greet

Bea Fagerholt, 31 år, mor til Frank på 2 år og Woody på 2 måneder.
Bea har gennem de sidste 15 år arbejdet i modebranchen og har blandt andet været skønhedsredaktør på magasinet Eurowoman. Læs om hendes personlige favoritter fra 2018 her.

Liv Winther, 43 år, mor til Eddie på 2 år, Liam på 12 år og bonusmor til Luka på 10 år. Liv har gennem de sidste 12 år arbejdet som skønhedsredaktør på blandt andet magasinerne Costume og Cover. Liv er oprindeligt uddannet makeupartist og hårstylist og ved derfor en ting eller to om skønhedsprodukter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *