Podcast sponsoreret af Jane Kønig

Mama: Line Jensen om en tilværelse der ikke er snorlige

I det første afsnit af Mama har vi besøg af illustrator Line Jensen, som mange kender fra hendes sjove og populære Instagramprofil, hvor hun portrætterer uperfekte hverdagssituationer fra sit eget liv med sin streg ✏️ Hør Line Jensen fortælle ærligt og underholdende om sine erfaringer med kærlighed, skilsmisse, barsel og død fra en tilværelse, der ikke altid har været snorlige.

“Da vi endelig tog beslutningen, og jeg stod første dag i min lejlighed alene med min 2-årige datter, der kan jeg bare huske, at en kæmpe sky lettede fra mit hoved. Og så tænkte jeg, nu kan jeg faktisk selv begynde at planlægge mit liv, jeg kan selv bestemme hvordan vi skal have det, jeg kan bestemme hvilket humør vi skal være i når vi vågner, jeg skal ikke have ondt i maven hver gang jeg cykler hjem over, om der er nogen hjemme eller ikke er nogen hjemme, jeg skal ikke ligge vågen hver nat og lytte efter trin på trappen, der ikke kommer. Og det var en kæmpe befrielse.”

– Line Jensen om sin skilsmisse

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Jane Kønig. Jane Kønig har i over 30 år designet smykker, og hendes vidunderlige univers består af alt lige fra den prisvenlige gave til eksklusive 18 karat guldsmykker og specialdesignede smykker til særlige begivenheder. Se mere på  janekoenig.dk 

 

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *