To_the_moon_podcast_mama_Noor_yassin_Daniel_down_syndrome
Podcast sponsoreret af Jane Kønig

Mama: Noor Yassin

Det er to år siden, rekrutteringschef Noor Yassin gæstede vores podcast og i en af vores mest lyttede Efterfødselssamtaler fortalte om fødslen af sin anden søn, Daniel, som Noor og hendes mand efter fem uger finder ud af har Downs Syndrom. Herfra styrter hendes verden i grus. I denne episode af Mama møder vi Noor igen. Vi taler om, hvordan Daniel har det i dag, om hvordan han har ændret hende som kvinde og som mor, og om drømmene for fremtiden. Hør også Noor fortælle sin fascinerede familiehistorie, der omhandler hendes forældres flugt som politiske flygtninge fra Irak, om en kortvarig karriere som korsanger for Medina, og om hvorfra man finder styrken, når livet er svært.

“Alle venner og familie vi taler med i den periode, inden vi får den endelige besked, siger at han ikke har Downs, men jeg vidste godt, han havde det.”

-Noor Yassin

Du kan lytte ugens nye To The Moon Podcast nedenfor eller via Apple.

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Jane Kønig. Jane Kønig har i over 30 år designet smykker, og hendes vidunderlige univers består af alt lige fra den prisvenlige gave til eksklusive 18 karat guldsmykker og specialdesignede smykker til særlige begivenheder. Se mere på janekoenig.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *