To_the_moon_Honey_mama_Podcast_Nadine_Levy_Redzepi_
Podcast sponsoreret af Jane Kønig

Mama: Nadine Levy Redzepi

Nadine Levy Redzepi vokser op med forældre, der er gademusikanter, og hun trives godt i sit eget selskab. Allerede som lille er hun besat af mad, og da moderen får et aftenjob, lærer 5-årige Nadine sig selv at lave mad ved komfuret, fordi hun ikke gider nøjes med rugbrødsmadder hver aften. Senere tager hun på efterskole, hvor hun opdager fællesskabet; en følelse hun også får, da hun begynder på Noma som 19-årig afløser. Hør Nadine fortælle sin livshistorie og om kærligheden til René Redzepi, som hun får tre børn med inden hun fylder 30, samtidig med at de opbygger Noma til at blive verdens bedste restaurant.

“Det er mig, der laver mad derhjemme. Jeg kan virkelig godt lide det, og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg også, at René bruger for mange potter og pander, når han endelig laver med derhjemme. Vi har en regel om, at hvis man laver mad, så vasker man ikke op, og jeg gider simpelthen ikke vaske op efter ham.”

-Nadine Levy Redzepi

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Jane Kønig. Jane Kønig har i over 30 år designet smykker, og hendes vidunderlige univers består af alt lige fra den prisvenlige gave til eksklusive 18 karat guldsmykker og specialdesignede smykker til særlige begivenheder. Se mere på  janekoenig.dk 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *