To_the_moon_honey_Self_love_liv_winther_lock_down_åndehuller_

Liv Winther: Lock-down åndehuller

Liv Winther, medstifter af To The Moon, Honey og tidligere skønhedsredaktør og makeupartist, deler sine  bedste tips til at komme roligt igennem et januar i lockdown

 

For mig er en af de sværeste ting ved lockdown, at min arbejdstid flyder ud over hele døgnet. Jeg har ikke mulighed for at gå ud og spise med min veninde eller at tage en yoga- eller træningstime, hvilket plejer at være min måde at lave et check-in på mig selv på. Nu er det mest et kapløb med min mand om, hvem der længst kan sidde uforstyrret med computeren samtidig med hjemmeskoling og opmærksomhed til den mindste på 3 år. Bare tanken om resten af januar på denne måde (og hvem ved, hvor længe det varer) giver mig følelsen af at befinde mig i en osteklokke. Det har fået mig til at tænke over, hvad der virkelig gør mig glad derhjemme. Hvad der giver mig ro, og som gør, at jeg mærker mig selv. Og jeg har besluttet mig for hver dag de næste par uger at gøre en kærlig gerning, der vækker min sanser, og som kun er for mig selv. Måske kan du lade dig inspirere til selv at gøre det samme eller noget lignede.

Rydde op i mine beautysager

Jeg har arbejdet med skønhed i mange år og har flere skønhedsprodukter end de fleste. Men jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der nogle gange ikke kan se skoven for bare træer, når det kommer til min badeværelseshylde. Måske er den ansigtsmaske, du købte sidste år og aldrig rigtig fik brugt, helt perfekt til træt vinterhud. Eller måske er den ansigtscreme, du købte og som du ikke brød dig om alligevel, den bedste fodcreme efter et fodbad i sofaen. Med andre ord: Ryd ud i det, du har, tjek datomærkningen og hvis du ikke bruger det til det, der står på flasken, kan det måske bruges til et andet område på kroppen. Det er bedre end at smide det ud.

To_the_moon_honey_LIV_selvomsorg_beauty_liv_winther_
Læs også

Foundation guide – Liv Winther

Tage parfume på hver dag

Parfume er svær at have med at gøre, når man lige er blevet mor. Det føles for mange forkert at bruge, når man ammer, og det er bedst at udgå at bruge parfume, mens man er gravid. Men hvis det ikke er tilfældet, og du har din krop for dig selv, så find din mest mindeværdige parfume frem og brug et enkelt pift, dråbe eller rul i nakken. Min er Gypsy Water fra Byredo, og den dufter af noget varmt, krydret og lidt beskidt på samme tid. Måske en blanding af fest, solvarm hud og lidt herreparfume på toppen. Jeg bøjer hovedet ned, så håret hænger nedad og sprøjter en enkelt gang i nakken. Så får jeg lidt parfume på huden og lidt i håret, og i løbet af dagen bliver jeg mindet om, at det ikke vil være uvist, ensomt og mørkt for evigt.

GYPSY WATER ROOL ON 399 kr. 

Kolde bade

Når jeg fortæller om, at jeg tager et koldt styrbad i slutningen af hvert bad, er der mange der siger ‘Åh, hvordan kan du gøre det, jeg hader at fryse!’. Og jeg er enig. Jeg bryder mig heller ikke om at fryse, hvilket jeg gør, hvis jeg går ud af badet uden det kolde gys. Fordi så er huden varm og stram, og luften føles kold. Når jeg har taget et koldt brusebad, er huden levende og varm, og jeg er samtidig helt frisk. Det sætter gang i blodcirkulationen og endorfiner. Jeg vil derfor stå lidt længere under den kolde bruser i januar – fordi jeg har brug for alt den hjælp, jeg kan få til at holde humøret oppe.

Giv mig glød

Vinteren har endnu ikke været så kold, og min hud er heldigvis ikke så vinterrød, som den plejer. Men jeg savner glød i huden, og mine læber og hænder er tørre. Jeg ved, hvad der skal til, så det er bare at gøre det: Drømmemasken fra Ren, der på 10 minutter eksfolierer og fugter huden. Den tykke gelecreme skal sidde, imens jeg er i bad, og vaskes af med en vaskeklud med varmt vand. Bagefter tilfører jeg et sprøjt af James Reads selvbruner mist i min dagcreme (husk at vaske hænder bagefter), og så er min hud blød, varm og har indenfor en times tid et snert af solstrejf.

GLYCOL LACTIC RENEWAL MASK 390 kr.

TAN MIST James Read 225 kr.

Yoga with Adriene på Youtube

Jeg stræber efter at lave 10-15 minutters yoga hver dag indtil denne lockdown er ovre, og solen kommer frem igen. Der er ikke noget, der giver lige så kontant afregning som yoga, og altid til det positive. Amerikanske Adriene gør det ud for en god veninde hjemme i min stue. Hun er så let at holde af! Og der er faktisk ingen undskyldning for ikke at gøre det, for min søn på 3 år elsker at være med. Han hygger sig fint med, at jeg roder rundt på min yogamåtte, og vi kan sagtens snakke lidt imens. Og ellers kigger han på min telefon eller på Adrienes hund der altid er med. Mine favoritsessioner med Adriene er Sunrise Yoga  og Yoga to feel your best  – prøv det!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *