To_the_moon_podcast_josefine_daugaard_efterfoedselssamtalen
Podcast sponsoreret af BabySam

Josefine Daugaard om ekstreme hormonelle forandringer af kroppen under graviditeten

Normalt er uddannelseskonsulent Josefine Daugaard glad og har haft nemt ved livet, men da hun bliver gravid, oplever hun fra den ene dag til den anden, at hun ikke kan sove om natten. Det bliver startskuddet til en graviditet præget af massiv søvnløshed og rastløshed, og bekymringer om nærmest alt, hvad man kan bekymre sig om. Josefine kan sket ikke genkende sig selv og frygter, det aldrig ville stoppe – men så snart hun har født lille Louis forsvinder det som dug for solen. Det er en efterfødselssamtale om hormonernes ekstreme påvirkning af både krop og sind, og jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg føler overhovedet ikke, at jeg kan genkende hverken min krop eller mig selv. Det var det allersværeste. Dét at stå og kigge sig i spejlet og ikke vide hvem jeg var mere, var svært at acceptere.”

-Josefine Daugaard

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *