Hvad skal med i feriekufferten?

Parkér Aula-appen, læg mødetider og madpakker på hylden – og ånd ud. Sommerferien står for døren og her får du To The Moon, Honeys sommerfavoritter, ferieplaner og bedste råd til at komme ned i gear

 

Emilie Oesterlein, salgsansvarlig. Mor til Wilma på 1,5 år.

Jeg pakker altid løbende i dagene op til at vi skal i sommerhus. Jeg kan komme i tanke om en bestemt kjole, jeg skal huske eller et spil eller sådan noget, som jeg glæder mig til at pakke ud. Og det at tasken står pakket og klar, er et symbol på at ferien er lige rundt om hjørnet.

At sidde i græsset med et hjemmelavet glas hyldeblomstsaft, helst i solskin, er en kæmpe humørbooster for mig. Og bare tanken får mig til at længes efter sommerferie og de lange dage, der venter. Jeg har planer om at udnytte de lure, min datter på knap 2 år stadigvæk tager, til at lade mine egne batterier op. Dén 1,5 time er afsat til mig-tid og her skal jeg læse bøger, pille rejer, drikke kaffe og tillade mig selv at komme helt ned i gear. Ellers håber jeg på en masse hyggelige aftaler med venner og familie, med badebassin og legende børn og for de voksnes vedkommende en drink i solen!

Hvad pakker du med i kufferten?

Jeg skal have HONEY Everyday Facecream med mig. Den giver fugt og beroliger huden, så den er perfekt som et alternativ til en aftersun efter en dag i (forhåbentlig) dejlig solskinsvejr.

Shop

HONEY Everyday Face Cream • Deep hydration & repairing

460 kr

Jeg elsker den sarte gule farve, og skjorten har bare den perfekte pasform. Jeg vil bruge min med en badedragt under og så er jeg klar til en tur på stranden!

Shop

Skall Studio • Edgar Skjorte

1.000 kr 600 kr

En mist er bare et kæmpe must for mig – særligt om sommeren. Jeg bruger den til at opfriske og give en kølende fornemmelse i varmen. Den skal med mig alle vegne hele sommeren.

Shop

Bioeffect • OSA Water Mist

395 kr

Kristine Anthoni, brand manager. Mor til Vigga på 10 og Sigurd på 5 år.

Når vi nærmer os sommermånederne, prøver jeg at gøre hverdagen lidt mere ferieagtig, så feriestemningen spreder sig over en længere periode. Det kan være at vi spiser aftensmad på trampolinen i haven, køber pizzaer så vi kan blive på legepladsen hele aftenen eller går en aftentur og henter is. Jeg forsøger også at geare lidt ned op til ferien, så vi ikke lander helt forpustede i den første ferieuge. Det er ikke altid så nemt, men jeg prøver at lave færre aftaler i ugerne op til ferien og begynde på ferieforberedelser i god tid. De første par dage i ferien ofte er lidt mere kaotiske end hyggelige, og jeg prøver at indstille mig mentalt på, at det er ok, at ferien byder på både glade børn, konflikter og alt muligt derimellem.

Hvordan sørger du for også selv at have tid til at lade op i sommerferien?

Jeg har skullet øvet mig på at tage noget tid til mig selv, for jeg ved, at jeg bliver en træt mor, hvis ikke jeg gør det. Jeg er alene med mine børn, og derfor tror jeg, det er ekstra vigtigt, at jeg aktivt får planlagt noget rart for mig selv i løbet af dagen. Det kan være at sætte mig med min kaffe og en bog og holde fast i, at mens jeg sidder der, så er jeg ikke tilgængelig til leg, konflikthåndtering eller lignende. Mine børn er 5 og 10 år, så når jeg fortæller dem, at jeg gerne vil sidde lidt i ro, så kan de godt forstå, at jeg ikke kommer springende når de kalder. Det bedste er, når de har lyst til at sidde sammen med mig og læse eller lytte deres egne bøger. Jeg prøver også at planlægge aktiviteter i løbet af dagen, så vi alle bliver tilgodeset, og vi ikke kun laver aktiviteter og spiser mad, som er på børnenes præmisser.

Hvad pakker du med i kufferten?

Jeg har hyperpigmentering, som startede da jeg var gravid med min søn, og som jeg stadig er plaget af. Hydra Serum hjælper på hyperpigmenteringen og holder det nede, men jeg skal passe på min hud i solen, så det ikke blusser op. Derfor ligger jeg aldrig med ansigtet i solen og jeg har altid kasket på, når jeg er ude i solen. Og selvfølgelig også masser af solcreme.

Shop

H2O Fagerholt • Kasket

400 kr
Shop

HONEY Hydra Serum • Hyaluronic acid & niacinamide

560 kr

Jeg skal også have en dejlig blød cashmere strik med til de kølige sommeraftener.

Shop

PRC • Cashmere Roundneck

2.100 kr

Bea Fagerholt, medstifter. Mor til Grace på 9 måneder, Woody på 5 år og Frank på 7.

I år skal vi for første gang i flere år til udlandet over sommeren. Og det bliver samtidig også første gang, vi rejser som familie på 5. Jeg har en ting for at pakke kufferter. Jeg går ret meget op i hverken at pakke for lidt eller for meget og ikke mindst, at pakke det helt rigtige – jeg synes det er så tilfredsstillende, når det lykkes. Med andre ord går min ferieforberedelse meget ud på at pakke!

Med tre relativt små børn ved jeg, at det handler om at tage de pauser, man kan få og ikke mindst forventningsafstemme. Vores baby sover heldigvis to lure om dagen, og min kæreste og jeg har talt om, at det bliver her vi skiftes til at gøre noget for os selv. Det er de små ting, der lader mig op – det kan være alt fra at læse i en bog, lytte en podcast eller bare drikke en kop kaffe og kigge ud over vandet.

Hvad pakker du med i kufferten?

Jeg rejser aldrig uden en kasket. Det er en nem måde at få skygge til øjne og ansigt, og solbrillerne er bare for fristende til en baby på 9 måneder.

Shop

Teira • Kasket

350 kr

Det er uundværligt med en rummelig, taske når man er på ferie med små børn. Denne fine fra Skall Studio kan bruges til både strand- og byture på ferien.

Shop

Skall Studio • Malia taske

800 kr 560 kr

Mine aftener skal adskille sig fra min hverdag på ferien og netop, fordi der er så få pauser, tror jeg, det ville være rigtig godt for mit hoved at tage denne taknemlighedsdagbog i brug. Måske jeg kan tage vanen med mig når ferien er slut.

Shop

Kartotek • Taknemmelighedsdagbog

245 kr

Tikkie Elsøe, webshop manager. Mor til Mollie på 8 og Bille på 4 år.

Ugerne op til min ferie er typisk en kamp for at nå i mål med diverse arbejdsopgaver, sommerafslutninger og veninder, jeg gerne vil se, inden vi drager afsted. Derfor når jeg aldrig rigtig at forberede mig på ferien, så det er først, når jeg lukker computeren, siger på gensyn til kollegaerne og cykler hjem igennem København, at det rigtig slår mig. Så vil jeg nok holde ind ved Torvehallerne og købe en flaske bobler, oliven og flødeboller til børnene og tage hjem og fejre ferien med min lille familie.

Det er en stor kontrast at gå fra en hverdag med hver sit space til at skulle sameksistere døgnets 24 timer. Derfor har min mand og jeg en aftale om at give hinanden alenetid hver dag under vores ferie. Af erfaring ved vi, at ingen af os (nok især mig) bliver den bedste version af os selv uden tid alene. En gåtur med en podcast i ørerne, en solo badetur eller bare et afsnit af yndlingsserien under dynen virker som en turboopladning for mig.

Hvad pakker du med i kufferten?

Stråtasken fra Skall Studio har det perfekte romantiske sommerlook, og kan rumme både badetøj, håndklæder, solcreme og alt det andet vi skal have med i sommerlandet.

Shop

Skall Studio • Malia taske

800 kr 560 kr

Body Oil fra HONEY er perfekt efter et dyp i havet og den giver min hud den fineste sommerglød.

Shop

HONEY Body Oil • Nourishing & softening

340 kr

Den to-farvede t-shirt minder mig om det sommertøj, jeg havde som barn, og den bløde bomuld giver mig lyst til at bo i den hele sommeren.

Shop

Teira • T-shirt

650 kr

Liv Winther, medstifter. Mor til Liam på 16 og Eddie på 7 og bonusmor til Luka på 16.

“De sidste par år har vi holdt sommerferie i vores sommerhus i Rørvig. Det kan være svært for mig at finde ro generelt, men sommerhuset er det sted, hvor jeg slapper mest af og derfor er sommerferien deroppe nærmest blevet hellig for mig.

Jeg har fundet ud af, at det fungerer godt for mig at prioritere en løbetur, laver lidt træning på terrassen eller går en lang tur så ofte det er muligt. Det føles godt at passe på min krop og jeg nyder den frihed der er i at kunne stikke af 20-30 minutter, når det lige passer ind i mellem is på havnen, uendelige brætspil, madlavning og opvaskemaskine, der kører i et væk. Det behøver ikke være lang tid, men det lille afbræk alene, gør en kæmpe forskel for mit overskud og nærvær resten af dagen.”

Hvad pakker du med i kufferten?

En helt tynd cashmere striktrøje er det eneste rigtige når temperaturen falder om aftenen og så er de altid pæne til min sommeruniform – t-shirt og denim short.

Shop

PRC • Cashmere Boxy V-Neck

2.100 kr

Jeg er optaget af gode solcremer uden kemiske filtre og parfume.  Karmameju laver den bedste af slagsen til børn, som jeg selv bruger i ansigtet ovenpå Hydra Serum og under min mineral Foundation.

Shop

Karmameju • Solcreme SPF30

169 kr - 289 kr

Jeg rejser ingen steder uden Hydra Serum og Body Oil fra HONEY. Hydra Serum bruger jeg under min solcreme, og så er min hud blød og beskyttet hele dagen. Når jeg har pakket Body Oil, så har jeg nærmest alt jeg skal bruge, da den fungerer som makeupfjerner på en vatrondel, som hårolie og som blødgørende aftersun. Og jeg bruger den også på min søn, da den er parfumeri og mild.

Shop

HONEY Face & Body Kit

720 kr

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *