to_the_moon_honey_podcast_Helene_vang_
Sponsoreret af H&M

Helene Vang Ebbehøj om at blive mor til en IUGR-baby

Da advokatfuldmægtig Helene Vang Ebbehøj bliver gravid, er hun stærkt præget af bekymringstanker og bliver tidligt en del af Team for Sårbare Gravide. Til en scanning i uge 24 bliver hendes lille pige i maven diagnosticeret med IUGR, som er betegnelsen for et væksthæmmet foster. Babys vægt afviger mere og mere for hver kontrol, hvilket gør graviditeten kompliceret. Det er en fortælling om at blive mor til et barn, der bliver født 34 procent under gennemsnitsvægten – og om hvordan det i dag sidder dybt i Helene, hvor meget datteren Andrea spiser og vejer, selvom hun har det godt og følger sin kurve. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at det her med mad og at snyde ekstra smør i grød og pandekager og forsøge at få noget sundt fedt i hende, det har fyldt meget.”

-Helene Vang Ebbehøj

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *