Desireé Jade Hamilton – Om at have 11 år mellem sine to børn

Desireé blev som den eneste i sin omgangskreds mor som 23-årig. I dag, 11 år efter, er hun gravid med sit andet barn.  

   

Du er gravid for anden gang med 11 års mellemrum, hvorfor har du ventet så længe?  

Ét er, at jeg var ung mor, da jeg fik min første søn Romeo som 23-årg. Jeg følte, at jeg gik glip af en masse ting, da jeg pludselig sad med et nyt og stort ansvar. Før det røg, drak og festede jeg, så min første graviditet var en kæmpe omvæltning for mig. Ingen af mine veninder var i samme båd, og jeg kendte ingen, jeg kunne spejle mig i. Jeg var lige blevet udlært i butik og måtte sætte mine karriereplaner på hold for at holde barsel med Romeo. Jeg elskede at være ung mor, men det er følelsen af at være meget alene, jeg husker særlig tydeligt. Min mor boede på det tidspunkt i Sverige, men min kærestes forældre var en stor hjælp. Min kæreste og jeg arbejdede begge i butik, så vi afleverede Romeo sent og hentede ham sent.”  

To_the_moon_honey_mama_profile_laura_laweatz_lalaby_børnetøjsmærke_Liv_winther_bea_fagerholt_
Læs også

Laura Lawaetz – om at sige sit 9-17 job op og blive selvstændig

”Jeg har selv to brødre med 11 og 13 års aldersforskel, så det har været naturligt for migat mine børn ikke nødvendigvis skulle komme i rap. Jeg var selv enebarn, indtil jeg var 11 år, men min familie er stor, og jeg har altid været tæt med mine fætre og kusiner. Jeg havde en helt særlig kærlighed til min lillebror, da han blev født, og for min mor var jeg en kæmpe hjælp. Jeg kunne aflaste og var en slags mini-mor for min bror.” 

To_the_moon_Honey_desiree_jade_Hamilton_Gravid_med_Baby_bump_Liv_Winther_Bea_Fagerholt_Romeo_ ”Da vi havde fået Romeo, spurgte folk mig konstant, hvornår vi skulle have nummer to. Det gik hen og blev ret belastende. Min kæreste ville gerne have haft nummer to lidt tidligere, men jeg følte mig ikke klar. Jeg ville gerne have skabt mig en lidt federe karriere, end jeg havde som 23-årig. Der var nogle ting, jeg gerne ville prøve af, og jeg følte ikke, der var plads til at være fraværende i et par år og gå glip af nogle muligheder. Den følelse af ensomhed, jeg oplevede ved at være ung mor, holdt mig måske fra at gøre det igen. Da min veninde Nikoline blev gravid for et år siden, oplevede jeg at være skruk for første gang. Og det er nok hende, der er skyld i, at jeg pludselige følte mig klar igen.” 

Hvordan fandt du ud af, at du var gravid? 

”Jeg smed P-pillerne op til sommerferien, og blev gravid i september. Jeg brugte app’en Clue for at danne mig et overblik over min cyklus. Da jeg ikke havde fået min menstruation i en måned, tog jeg en graviditetstest – og den var positiv. Da jeg var gravid med min søn, led jeg af kvalme i de første 3 måneder, men denne gang, hvor jeg venter en pige, har jeg ikke haft nogle symptomer. Kun lidt halsbrand, som jeg har fået bugt med ved at drikke mindre kaffe og spise regelmæssigt.”  

Shop

Natbjørnen Tjugga & Ræven Sally • Lille Papbog

140 kr

Hvordan har du det med din gravide krop?  

”I min første graviditet tog jeg 23 kg på. Jeg skænkede det ikke en tanke, og tænkte bare: ’Fuck det, jeg spiser for to!’. Denne gang har jeg lovet mig selv, at jeg max tager 15 kg på. Jeg er oppe på 11 kg nu. Jeg er mere bevidst denne gang, fordi jeg er blevet det ældre. Jeg har spist det, jeg ville, men mere med måde. Har dog haft stor craving for Hansens flødeis. Jeg er ikke bange for, at jeg ikke kan tabe mine kilo igen. Også selvom jeg tager mere end 15 kg på. Det handler mere om at føle sig godt tilpas og sund.” 

Hvad savner du mest under din graviditet? 

Ikke at være så stakåndet hele tiden. Og ikke at skulle tisse hele tiden. Jeg savner virkelig også mine jeans.”  

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?  

”Jeg er en jeans og T-shirt pige.” 

 Hvad var det første stykke graviditetstøj, du købte, og hvor langt var du henne?  

”Jeg har arvet nogle graviditetsjeans, men det har ikke rigtig fungeret for mig. Jeg vil have jeans – ikke jeggings eller graviditetsbukser med stretch helt op under brysterne. Jeg prøvede at købe et par bukser fra Zara med elastik i livet, men dem byttede jeg hurtigt igen.” 

Hvilket item har du haft mest glæde af under din graviditet 

Tak Gud for oversized T-shirts, som jeg har haft i skabet. Jeg har gået meget i trackpants, som ikke strammer. Jeg har været meget udfordret, især hvis jeg har skullet noget pænt. Jeg fandt en tubekjole fra Wolford, som jeg har kunne gå med. Men ofte føler jeg mig hæmmet. Det er en kombination af at have noget komfortabelt på, som samtidig ser pænt ud. Det synes jeg har været en udfordring. 

Hvilke sko har båret dig rundt under graviditeten?  

”Sneakers, gerne chunky – jeg er glad for Adidas, Acics og Nike.”  

o_the_moon_honey_Baby_bump_Gravid_med_desiree_hamilton_

Dyrker du motion under din graviditet? 

”Jeg er partner i Savage Outpost som er et udendørs træningsinitiativ, som jeg har sammen med Daniel Kjær. Daniel er uddannet indenfor militæret og er tidligere snigskytte. Vores hold er for alle der gerne vil dyrke motion. Jeg kommer selv fra den klassiske balletverden hvor jeg har dyrket yoga og pilatesMen Savage Outpost er både for dem, der aldrig har trænet før men gerne vil motiveres og dem der gerne vil udfordre sig selv. Vi tager altid hensyn til folks forskellige niveauer. Vores træning kan variere fra cross-fit til spurtetræning. Vi bruger også vand som element året rundt, hvor vi har våddragter på. Jeg har dog ikke været så meget i under min graviditet. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive så glad for at træne udenfor, naturen den er jo så optur at bruge, om man er i København, i sommerhus eller ude og rejse! 

Hvordan vil du beskrive din graviditet?  

”Jeg er i meget bedre form her anden gang, jeg er blevet gravid, end første gang. Jeg har været mindre besværet og dyrket meget motion. Jeg har ikke kunnet løbe eller sjippe, så det har hovedsagligt været pilates og styrketræning med mindre vægt.” 

Barsel 

”Jeg er jo selvstændig, så jeg kommer til at arbejde lidt under min barsel og så vil min mand gerne tage en god sjat ogsåVi har dog ikke lagt den endelige plan endnu.” 

Har dine skønhedsrutiner ændret sig under din graviditet? 

”Faktisk ikke. Jeg har været heldig med min hud, den har ikke reageret med nogle udbrud. Jeg bruger serum fra CaudalieGlossier og Muti og Weledas Skin Food. Egyptian Magic har jeg brugt til maven og bryst. Til håret bruger jeg Gun-Britts shampoo og balsam, og Rose Olie fra The Ouai til når jeg lufttørrer mit hår. Jeg bruger ikke så meget makeup til daglig. Jeg bukker mine øjenvipper og bruger Glossiers highlighter på næseryg og kindben.”  

Hvilke overvejelser har du gjort dig ift. kost og tilskud under din graviditet?  

”Jeg har taget en multivitamin Baby Me Now. Jeg startede på dem, inden jeg blev gravid. Jeg har taget jernpiller fra Matas, fordi min læge anbefalede mig dem og fordi jeg ikke spiser så meget kød.”  

Hvilke tanker har du gjort dig om fødslen? 

”Jeg vil helst føde naturligt. Jeg er kæmpe Kardashian fan, og jeg blev så fascineret, da jeg så Courtney tage imod sin baby selv. Det har inspireret mig til at prøve det samme, selvom jeg aldrig havde troet, at jeg ville det.” 

To_the_moon_podcast_Vores_panel_snakker_om_at _få_en_efternøler
Podcast

Vores panel snakker om at få en efternøler

Hvordan har du forberedt dig på fødslen?  

Jeg skal føde på Hvidovre, og jeg er blevet anbefalet at prøve deres sanserum. Jeg har ikke gået til fødselsforberedelse, for jeg har jo prøvet det én gang før. Jeg har lånt Smertefri Fødsel-bogen, som jeg har læst lidt i. Jeg er vandmand, og er lidt trodsig af natur og går i den modsatte retning af alle andre. Jeg tager det, som det kommer, og jeg vil ikke stresse mig selv unødigt. Vi har spurgt vores søn, om han vil være med til fødslen, og om han vil med ud på hospitalet, når det går i gang. Det vil han gerne. Så kan han være den første, der ser sin lillesøster. Han glæder sig rigtig meget. Min første fødsel gik i gang 14 dage før termin. Jeg var helt uforberedt, og havde ikke pakket tasken. Vi kom hjem fra middag hos mine svigerforældre og da vi var kommet hjem og havde lagt os i sengen, gik mit vand. Vi ringede til hospitalet, og de anbefalede, at jeg blev hjemme et par timer endnu. Jeg var meget nervøs, og ville gerne et sted henhvor de kunne passe på mig. Vi ringede til min svigerfar, og han hentede os og kørte os på hospitalet. Jeg var 5 cm åben, da vi kom derind. Jeg husker det som om, jeg var fuldstændig udmattet og ufatteligt træt undervejs i fødslen. Jeg havde bare brug for en time-outMen det er ikke en oplevelse, der har skræmt mig fra at gøre det igen. Vi var på barselsgangen i to dage, og det var rigtig rart at have tid til at sunde sigJeg var slet ikke glad for at amme i starten. Det gjorde ondt de første tre måneder. Jeg tænkte: ’Hvorfor er der ikke nogen, der har advaret mig? Det er jo slet ikke rart!’. Men jeg endte med at amme Romeo i 7 måneder. Jeg tror, jeg føder før tid igen. Jeg har ingen tålmodighed, så jeg vil også helst undgå at gå over tid. Denne gang pakker jeg en taske 4 uger før.” o_the_moon_honey_Baby_bump_Gravid_med_desiree_hamilton_

Tiden efter fødslen 

”Vi håber bare, det går godt, og at hun ikke fejler noget. Min søn går på sommerferie omkring min termin, så jeg tænker, vi bare skal være os fire og vænne os til en ny tilværelse.” 

 

 Tekst Bea Fagerholt Foto Liv Winther og private fotos.

Meet’n’greet

Desireé Jade Hamilton, 35, venter sit andet barn med kæresten gennem 13 år, Timothy Soriano. Sammen har de sønnen Romeo på 11 år og venter en pige til juni.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Karin Winther Andersen

❤️ held og lykke til jer alle 4 ! Hvor sejt og vildt spændende at blive en storebror fra første øjeblik den lille tøs bliver født ! Wow 💪🏼 Romeo !