To_the_moon_podcast_Erik_Algren
Podcast sponsoreret af Nextory

Ego: Sig højt hvad du drømmer om og få et lykkeligere arbejdsliv

En ferie giver ofte anledning til refleksion over livet og især over, hvad man bruger sine bedste timer på. Er jeg glad i mit arbejdsliv? Få jeg energi af mit arbejde? Udvikler jeg mig som menneske? Vi taler med Erik Algreen, stifter af coachingvirksomheden Headlight, om hvad man stiller op, hvis man kan mærke, at man ikke er der, hvor man skal være, og om hvordan man kommer tættere på det, man drømmer om.

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

Denne podcast er sponsoreret af Nextory. Mangler du en god krimi eller en bog, der gør dig klogere på relationen til dig selv og dine børn? Henover sommeren samarbejder To The Moon, Honey med Nextory, hvor du finder hundredtusindvis af lydbøger og e-bøger til hele familien. Lige nu får alle nye medlemmer 45 dages gratis adgang til Nextory – du skal blot logge ind på nextory.dk og bruge koden ‘tothemoon’. God fornøjelse.

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *