Podcast sponsoreret af A-Derma

Ego: Sådan forbereder du din hud på koldere tider og undgå rødmen og kløe

Vejret begynder at blive koldere. Og det er nu, du skal sætte ind, hvis du gerne vil komme kløe og tør hud i forkøbet. Hør skønhedsekspert Anette Kristine Poulsen fortælle, hvordan man nemt kan opgradere sine skønhedsprodukter, så de også beskytter huden i vinterhalvåret, og hvorfor planteolier er så godt for huden. Vi taler også om, hvilket produkt der er genialt mod rødmen og kløe, og hvorfor du bør skrue ned for varmeapparatet og op for uld og hjemmesko.

“De to vigtigste råd til god vinterhud er: Skru ned for varmen indendørs og skru op for mængden af fedtstof i din hudpleje.”

-Anette Kristine Poulsen

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af A-DERMA. A-DERMA er et dermatologisk og plantebaseret hudplejemærke, der igennem de seneste 40 år har specialiseret sig i at udvikle effektive og naturlige produkter. Exomega CONTROL er en plejende creme til hele familien, som beroliger, dæmper irritation og mindsker kløe. Den har 95% naturlige ingredienser og virker fugtgivende i op til 24 timer. Køb A-DERMA på dit lokale apotek.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *