Podcast sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

Ego: Om parforholdet når børnene er små

Når vi får børn, kan de første par år til tider minde om undtagelsestilstand. Men når tågen letter og børnenes behov ikke er lige så altoverskyggende, er der pludselig tid til at se hinanden. Men hvad stiller man op, hvis man føler, at man er drevet væk fra sin partner? Og hvordan bliver man bedre til at løse konflikter og til at tale sammen, så man kan man komme tættere på hinanden igen? Det taler vi om med familieterapeut Mikkel Hørby, som også gør os klogere på, hvilke mønstre der skaber afstand mellem os, og hvorfor det er vigtigt at være sårbar i et forhold.

“Vi kan blive fanget i nogle mønstre, hvor vi kommer til at give udtryk for vores længsler ved at kritisere hinanden. Men kritik fungerer lidt som giftpile. Det skaber en større utryghed og dermed også en større afstand i parforholdet.”

-Mikkel Hørby

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank. Overvejer du at købe en bolig, står Arbejdernes Landsbank klar til at hjælpe dig med at blive Boligklar på 24 timer. Book et møde med 1 times varsel og senest 24 timer efter mødet får du svar på, om du kan gøre din boligdrøm til virkelighed. Læs mere på al-bank.dk/boligklar

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *