Podcast sponsoreret af Puori

Ego: Om at være tydelig i sin kommunikation

Måden vi kommunikerer på siger mere om os selv og vores vraggods, end vi lige tror. I denne episode af Ego taler vi med psykoterapeut Anja Skau-Andersen om, hvordan man kan blive bedre til at bruge et personligt sprog. Om hvorfor det er vigtigt at blive opmærksom på sine egne behov og grænser, og om hvordan man identificerer sine triggere, så man kan møde sine nærmeste med tydelighed og varme øjne frem for bebrejdelser og pegen fingre. Vi taler også om, hvordan man i konflikter med børn kan bevare roen, så vi undgår selv at blive et barn.

“Når vi går for langt over vores egne grænser, kommer vi til at sætte grænsen alt for hårdt. Hvis vi kunne lære at mærke vores grænser før, så ville vi også kunne træde frem fra et mere roligt sted og tale et mere personligt sprog.”

-Anja Skau-Andersen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori. Styrk din krop indefra med gennemtestede danske kosttilskud baseret på naturlige ingredienser. Prøv blandt andet Puoris magnesiumtilskud M3 der bidrager til reduceret træthed og udmattelse. Se mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *