To_the_moon_podcast_ego_efteruddannelse_Stina_Vrang_Elias
Podcast sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

Ego: Om at uddanne sig hele livet

Livet er fuld af muligheder, og den karriere- eller uddannelsesvej man vælger tidligt i livet, behøver ikke munde ud i et 25-års jubilæum på arbejdspladsen. Bliver vi med at efteruddanne os og udvikle os personligt, kan vi derimod skabe et arbejdsliv, der er mangefacetteret, og hvor vi skifter mellem brancher og stillingstyper – f.eks. når vi kommer tilbage fra barsel. Men hvor starter man sin kompetenceudvikling? Hvordan overbeviser man sin arbejdsplads om, at den skal betale for, at man dygtiggører sig? Og kan man hoppe af og på karrieretoget? Det taler vi om i denne personlige og inspirerende samtale med Stina Vrang Elias, adm. direktør for tænketanken DEA.

“Vi bliver nødt til fremover at være meget mere bevidste om, at vi skal udvikle os igennem hele livet på en helt anden måde, end vi har skullet tidligere, fordi vi skal være på arbejdsmarkedet i meget længere tid.”

-Stina Vrang Elias

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank. Overvejer du at købe en bolig, står Arbejdernes Landsbank klar til at hjælpe dig med at blive Boligklar på 24 timer. Book et møde med 1 times varsel og senest 24 timer efter mødet får du svar på, om du kan gøre din boligdrøm til virkelighed. Læs mere på al-bank.dk/boligklar

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *