Podcast sponsoreret af Puori

Ego: Om at miste sin mor

På søndag er det Mors Dag og en dag, hvor mødre hyldes. Men for dem, der har mistet deres mor, kan kan det være forbundet med en ekstra stor sorg og et savn over at mangle hende i sit liv. Vi taler med June Overhau Andersen, der er psykolog og ophavskvinde til mødregrupper for mødre, som har mistet deres egen mor, om hvordan man håndterer at være mor og mangle sin mor, om hvordan man som pårørende kan være den bedste støtte for en kvinde i sorg, og om hvordan man kan holde mindet om sin mor i live, så ens børn bærer deres mormor i deres hjerter.

“Sorgen vil altid være der. Sorgen har samme størrelsen, men med tiden bliver der mere plads uden om. Både mere overskud men også mere af det man kan glædes over. Men sorgen vil altid ligge der.”

-June Overhau Andersen

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

 

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori. Danske kosttilskud baseret på kvalitetsingredienser. Prøv bla. Puoris kollagenpulver, CP1, der udelukkende indeholder naturlige kollagenpeptider, som sikrer optimal optagelighed i kroppen. CP1 kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice eller kaffe eller du kan bruge det i din madlavning. Se mere på Puoris hjemmeside

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *