Podcast sponsoreret af Puori

Ego: Lysten til sex

Når vi får børn, er der mange ting, der forandrer sig – især hos os kvinder. Det gælder også, når det kommer til sex. Hvordan finder man lysten til at prioritere sex i hverdagens trummerum? Og skal man have dårlig samvittighed over ikke at have nok sex? Det taler vi om med Christina Bølling, sexolog og chefredaktør på magasinet Psykologi, og om værdien ved frivilligt cølibat, sexlegetøj, skemalagt sex og om at gå på opdagelse i sin egen seksualitet.

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons EGO-podcast er sponsoreret af Puori. Styrk din krop indefra med gennemtestede danske kosttilskud baseret på naturlige ingredienser. Prøv blandt andet Puoris magnesiumtilskud M3 der bidrager til reduceret træthed og udmattelse. Se mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Jeg ærgrer mig over at jeres vinkel går på at kvindens lyst primært falder og måske helt forsvinder. Jeg forstår relevansen, men nogle af os kvinder får MERE lyst til sex end før graviditet og børn, og for mig har det faktisk føltes skamfuldt, fordi jeg kunne have lyst til at putte mit barn for bare at få en time til sex, og jeg følte mig ofte som en dårlig forælder, når jeg længtes efter min partner og opmærksomhed på mig. Jeg mangler at vide, at det også er naturligt at have lyst og behov for omsorg, sex og opmærksomhed. At man godt kan være en god mor, selvom man ikke føler sig som kun en træt mor, der vil give alt til sit barn. Har lyttet til alle jeres podcasts og jeg oplever aldrig denne vinkel belyst. Kh. M