Podcast sponsoreret af True Gum

Efterfødselssamtale med Veneda Carter

Danske Veneda Carter bliver efter en lang international modelkarriere headhuntet som stylist af Kanye West til Los Angeles, hvor hun bliver en del af Yeezy-teamet, ligesom hun også begynder som personlig stylist for Kim Kardashian. Hør Veneda fortælle om, hvordan hun bliver mor i USA – lige fra mødet med sin amerikanske mand til fødslen af Bobbi, som bliver filmet fra start til slut. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Selvom stuen var rimelig stor, var der både min mand, min svigermor, min mands søster, min læge og to sygeplejersker. Men jeg syntes, det var rart, at der var så mange.”

-Veneda Carter

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af True Gum. Et plastikfrit tyggegummi, fremstillet uden unødvendige tilsætningsstoffer. Når man bliver gravid, bliver mange mere bevidste om, hvad man fylder i sin krop, men også hvad man giver videre til sit barn. Tyggegummi er det fødevareprodukt, man har længst tid i munden, og True Gum er et helt rent alternativ. Fri for uønsket kemi og uden stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrreende. Og så er det ovenikøbet produceret i Danmark.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *