Sponsoreret af Zalando

Efterfødselssamtale med Noor Yassin – Om at føde for tidligt og finde ud af at hendes søn har Downs Syndrom

 

Hør rekrutteringschef Noor Yassin fortælle om, hvordan det er at føde to måneder for tidligt, være indlagt på neonatalafsnittet på Hvidovre hospital og først fem uger senere finde ud af, at hendes søn Daniel har Downs Syndrom. Det er en historie om en lille stærk dreng og en lige så stærk mor, der måtte erkende, at den søn hun troede hun havde fået, var en helt anden. Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel er som altid med til at besvare spørgsmål.

 

“Jeg kan se på sygeplejersken, at hun er presset, da hun og lægen skal give os beskeden. Jeg havde en mavefornemmelse af, at der er noget galt. “Er der noget, I er specielt bekymret for?” spørger lægen os. “Næh,” siger vi. Jeg tror måske, han har astmatisk bronkitis. Lægen siger: “Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal sige det her. Jeg er meget ked af det, men vi tror, han har Downs Syndrom.” Der falder det hele sammen.”
Citat Noor Yassin

 

Du kan lytte ugens nye To The Moon Podcast nedenfor eller via Apple.

 

Podcasten er sponsoreret af Zalando. Vi har udvalgt vores personlige favoritter fra Zalando.dk, som du finder her.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Marianne Pihl

Wauw, sikke en fortælling. Tak fordi historien om Daniel og hans skønne mor blev delt.
Jeg tager den med mig videre hen i mit arbejde.
Bedste bedste hilsner og med ønske om en dejlig fremtid. Daniel er da havnet hos de bedste❤️

Stærkt og rørende !! Kæmpe kærlig respekt til jer for at dele.
Og den børnebog I nu har gang i …, Nej hvor jeg glæder mig til den !! ❤️❤️❤️❤️
t