To_the_moon_honey_podcast_nicoline_lind_efterfødselssamtale_
Podcast sponsoreret af BabySam

Efterfødselssamtale med Nicoline Lind Abrenica

Studerende Nicoline Lind Abrenica er blot 21 år, da hun føder sin datter, Noura, ved en kompliceret graviditet og fødsel. Så da hun bliver gravid med lille Eli, beslutter hun sig for at bringe ham til verden derhjemme. Op til termin rammer minderne fra den første fødsel hende, og hun bliver angst for at føde – men ved hjælp af vejrtrækningsteknikker og mentale øvelser føder hun stærkt sin søn som stjernekigger. Det er en eksemplarisk Efterfødselssamtale om at få sat den første fødsel på plads, om at tage ejerskab over sin næste fødsel og om vokse som menneske gennem det at blive mor i en ung alder. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg havde meget høje forventinger til mig selv første gang, jeg blev mor, og jeg følte ikke, jeg måtte lave nogle fejl. Jeg ved ikke, om det var, fordi jeg skulle bevise noget mere, fordi jeg var så ung, men nu er jeg sådan, at det er helt okay. Jeg er meget mere rolig omkring det nu, for jeg ved godt, jeg er en god mor.”

-Nicoline Lind Abrenica

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *