To_the_moon_podcast_Katrine_loeve
Podcast sponsoreret af Babysam

Katrine Løve Nicolaisen om at blive gravid på naturlig vis efter et langt forløb med donoræg

I 10 år har Katrine Løve Nicolaisen levet med beskeden om, at hun har en arvelig muskelsygdom, som der er 50% risiko for at give videre til et barn. Så da hun gerne vil være gravid, bliver hun og hendes mand anbefalet fertilitetsforløb og donoræg. Katrines søster tilbyder at donere sine æg, en kærlighedsgestus som de vælger at tage imod. Katrines efterfødselssamtale er en fortælling om at nedbryde fordommene om donoræg på trods af 12 insemineringer og en abort. Om at få en ny diagnose og ikke mindst om at blive gravid på naturlig vis samt fødslen af sønnen Hector. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Så ringer min lillesøster tilbage kort efter, og så siger hun bare: ‘Det vil jeg gerne, jeg vil godt donere æg til dig.’ Det var så kærlighedsfyldt, og jeg følte bare, der var en, der havde mig.”

-Katrine Løve Nicolaisen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *