To_the_moon_podcast_efterfoedselssamtale_cecilie_HAUGAARD_CILLEMOUSE_CHRISTOPHER_KAeRESTE_KONE_
Podcast sponsoreret af BabySam

Efterfødselssamtale med Cecilie Haugaard

Cand.merc.psych Cecilie Haugaard rejser 200 dage om året som model, da hun møder sin kæreste, musikeren Christopher. Og da corona lukker verden ned, bliver hun gravid og har en nem og god graviditet. Cecilie sætter sig grundigt ind i fødslen og er forberedt til fingerspidserne, da den første ve melder sig. Hør Cecilie fortælle om lynfødslen af datteren Noelle, der nærmest når at komme til verden på bagsædet af en taxa, før Christopher tager imod hende på hospitalet til tonerne af Stevie Wonders “Isn’t She Lovely”. Vi taler også om, hvorfor det er vigtigt at lytte til sig selv i den første tid efter fødslen og begrænse barselsbesøgene. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg kan slet ikke se det for mig: Jeg skal komme ned ad trapperne, jeg skal ud i en taxa, jeg skal ind på Riget og så skal jeg op og ligge, og så skal jeg føde. Men jeg har lyst til at presse NU!”

-Cecilie Haugaard

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Super fin podcast, men hvor ville det dog være dejligt hvis jordmorderen ikke hele tiden afbrød og antager en masse. Hun er faktisk super irriterende at høre på gennem hele interviewet.