Podcast sponsoreret af BabySam

Efterfødselssamtale med Asta Schantz-Conlon

Asta føder sin datter Agnes tre uger før termin ved en lang, men fantastisk fødsel. Men nogle timer efter fødslen braser lykkeboblen. Agnes er født med en uhyre sjælden hudsygdom, hvor det øverste lag hud falder af, når man rører ved den, og hun bliver indlagt på neonatal, mens Asta og hendes mand venter på at få en diagnose. På trods af Astas stærke psyke bliver det en hård start på moderskabet, der er præget af bekymringer for, hvilket liv hendes datter vil få med sin lidelse. Men som ugerne går, indser Asta, at Agnes kommer til at leve ubesværet med sin diagnose. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Hun havde det ikke godt. Da jeg prøvede at flytte hende fra det ene bryst til det andet, blev noget af huden på ansigtet siddende på mig. Den gled af. Og hun græd i smerte.”

-Asta Schantz-Conlon

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *