TO_THE_MOON_SHOP_BEA_FAGERHOLT_SOMMERFAVORITTER_

Beas sommerfavoritter

Ferien banker på, og To The Moon, Honeys medstifter Bea Fagerholt har samlet sine sommerfavoritter, der skal med på solferien

 

Pyjamas

Jeg kommer til at leve i min sommer-pyjamas fra Skall Studio med shorts og kortærmet skjorte i 100% økologisk bomuld. Sættet kan nemt bruges hver for sig, og jeg har været glad for at parre skjorten med hvide bukser og shortsene med en stor T-shirt og sandaler.

PYJAMAS_SKALL_STUDIO_BEA_FAGERHOLT_

Pyjamas Skall Studio, 1200 kr.

Skjortekjole

Jeg fandt denne skjortekjole på udsalg. Den er lige efter midt hoved, hvad angår noget, jeg nemt kan hoppe i hele sommerferien. Det er befriende med et ’one-item’ – en bikini indenunder og så afsted til stranden.

To_the_moon_shop_BY_MALENE_BIRGER_SKJORTEKJOLE_

Skjortekjole By Malene Birger, 1299 kr.

Bikini

Jeg har altid svært ved at finde en god bikini, men denne fra Zara rammer plet på alle parametre. Det er smart med de spaghettitynde stropper som ikke efterlader alt for synlige streger på huden, når man har været i solen, og som også kan tages ned, når man har et sjældent øjeblik til at ligge stille.

Bikini Zara, 129 kr.

Sandaler

Når først ens fødder har fået smag for et par badesandaler fra det ikoniske sportswearbrand H2O, så er det svært at overtale dem til andet. Denne model er en, som H2O har valgt at genproducere i en række farver, og jeg bruger dem til alt fra kjoler til jeans.

H2O_badesandal_brun_TO_THE_MOON_HONEY_SHOP

Badesandaler H2O, 299 kr.

Solbriller

Solbriller er geniale, og jeg elsker hvordan de kan give ens outfit det sidste touch – jeg har derfor efterhånden en god samling, jeg vælger fra, afhængig af vejr og humør. Danske Folk & Frame har længe været en favorit. De er håndlavet i Italien, men holder stadig en spiselig pris. Denne model skal med mig på sommerferie i år.

Solbriller Folk & Frame 1.200 kr.

Sweatshirt

Jeg hader at pakke for lidt og i den grad også for meget. Jeg er faktisk besat af at pakke en helt tilpas kuffert, og jeg er så nørdet omkring det, at jeg nogle år har noteret i mine noter på mobilen, hvad jeg manglede, og hvad jeg ikke behøvede – så jeg kunne huske det til næste ferie. Noget jeg gennem mange års sommerferier har skrevet mig bag øret, er, at en sweatshirt i kufferten er et must, når man skal på solferie.

TO_THE_MOON_HONEY_SHOP_FRANKIE_SWEATSHIRT

Sweatshirt Frankie Shop, 1190 kr.

Brillekæde

Jeg tør faktisk ikke tænke på, hvor mange solbriller, jeg har mistet siden jeg blev mor. Særligt da jeg var på barsel, forsvandt de som hårelastikker. Det danske brand Studio Belle-Soeur, som laver de smukkeste brillekæder, har derfor været en sand redning for mig. Brillekæderne er lavet af perler, og det er derfor ikke kun et praktisk tilbehør, men et meget klædeligt af slagsen.

 TO_THE_MOON_SHOP_FOLK_.jpe

Brillekade Belle-Soeur, 650 kr.

Taske

Jeg ynder at pakke let, når jeg skal ud af døren og denne lille taske fra Phanta, som er håndlavet af genbrugspolyester, er blevet en favorit, fordi den rummer det mest nødvendige – og er super pæn. Der følger en lille mulepose med, som fungerer som en slags for i tasken, eller som kan rumme ens mindre ejendele såsom nøgler og læbepomade.

Taske Phanta 1115 kr. 

Jeans

Der er noget dejligt rent over et par hvide jeans, og de skal med garanti vaskes hver gang jeg har haft dem på. Hvide jeans fungerer til det meste og er gode til sommer og sandaler. Denne model fra Arket giver også luft til benene.

TO_THE_MOON_HONEY_SHOP_JEANS_ARKET

Jeans Arket 650 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *