Artikel sponsoreret af Stokke

Bea Fagerholt om byens bedste barselsspots

Der er unægteligt mange trilleture i løbet af en barsel, om så baby skal sove lur eller I skal ud og opleve verden. To The Moons medstifter Bea Fagerholt deler her sine go-to steder i København, når gåturen skal forsødes med god kaffe og en kanelsnegl eller sanserne forkæles med smukke blomsterbede

 

Herkules Pavillonen i Kongens Have

“Jeg er et udpræget bybarn og føler næsten, at jeg er vokset op i Kongens Have. Min rute fra mine store børns skole og børnehave går gennem haven, når jeg skal ind til byen, hvor To The Moon, Honey holder til. Jeg kan godt lide at variere min tur, så det ikke altid er den samme rute, jeg går. Om sommeren elsker jeg at gå langs blomsterbedene, det er balsam for sanserne. I sommerhalvåret er en tur forbi Herkules Pavillionen, som ligger midt i Kongens Have, en kæmpe favorit. Merete, som har caféen, serverer alt fra friskbagte boller, lækre sandwiches og hjemmelavet is. Caféen støder op til havens legeplads, så det er også en genial eftermiddagsdestination, når de store børn er med.” 

Andersen og Maillard, Ny Østergade 15

“Vi har savnet en god bager tæt på kontoret, så da bageriet Andersen og Maillard slog dørene op for et års tid siden, var det meget kærkomment. Du må ikke snyde dig selv for en sprød bmo (bolle med smør og ost) eller deres kanelsnegle, som er min barselscraving no. 1. Hvis bænken foran er ledig, kan du nyde provianten her, mens baby lulles på brostenene.”

Hovedbiblioteket, Krystalgade 15

“Der er noget virkelig hyggeligt ved at bruge de lokale biblioteker, som ofte har nogle gode børneafdelinger, hvor der både er plads til baby og småbørn. Jeg tror ikke, man kan starte for tidligt med at læse bøger med sine børn og det er noget af det hyggeligste, jeg ved, at sidde tæt sammen og læse højt. Når det er koldt og regner, kan det være et godt tilflugtssted og en hyggelig aktivitet om eftermiddagen, hvis man også har større børn.”

Artiklen er sponsoreret af Stokke

I samarbejde med det franske luksus børnetøjsbrand, Bonpoint, lanceres Stokke® YOYO² barnevognsdel og klapvognsdel med Bonpoints velkendte og ikoniske kirsebærprint i en smuk, beige farve. Stokke® YOYO² Bonpoint er den samme geniale byvogn, der er let at trille rundt med og som nemt kan klappes sammen og foldes ud på et øjeblik – selv med et barn på armen. Stokke® YOYO² Bonpoint kan også bruges allerede fra nyfødt med deres liggedel og er den perfekte rejseklapvogn, som du kan tage med på flyet som håndbagage. Stokke® YOYO² Bonpoint forhandles fra i dag eksklusivt på stokke.com og hos Arvingen på Østerbrogade i København samt online på arvingen.dk de første 3 måneder.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *