TO_THE_MOON_PODCAST_EFTERFOeDSELSSAMTALE_MED_Alona_vibe_
Podcast sponsoreret af Zalando

Efterfødselssamtale med Alona Vibe – Om naturlig prævention, bekymringstanker og en ukompliceret fødsel

Fotograf Alona Vibe kender sin krop godt. Hun bruger naturlig prævention i form af appen Natural Cycles og har helt styr på sin frugtbare periode. Hun bliver derfor hurtigt gravid, da hun og hendes kæreste beslutter sig for, at de gerne vil være forældre. På trods af en stor sorg i familien og angsten for at miste føler Alona sig stærk i sin graviditet. Hør Alona fortælle om sin ukomplicerede fødsel af datteren Nova og om tiden efter, hvor et stramt tungebånd gør starten på amningen smertefuld og forvirrende. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moon Honey’s Efterfødselssamtaler er sponsoreret af Zalando. Du kan finde vores personlige favoritter her!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Rigtig fin fortælling og det er dejligt at lytte til alle de meget forskellige både fødsels, graviditets- og ammeoplevelser. Det skærer dog lidt i mine øjne når I skriver: “(…) har helt styr på sin frugtbare periode. Hun bliver derfor hurtigt gravid”.
Der er jo en del kvinder der ikke bare bliver gravide selvom de har haft nok så godt styr på deres cyklus og har brugt naturlig prævention. Jeg er sikker på, at ingen har skrevet dette i ond vilje, men det bidrager til en uheldig fortælling om, at graviditet er noget man selv kan styre og har man bare levet “naturligt” så kommer graviditeten også. Det kan vi jo tydeligt se ikke passer i virkeligheden for rigtig mange mennesker.