Podcast sponsoreret af Vero Moda Maternity

Anna-Sofie Bülow Wahlgreen om at være gravid og miste sin mand

Designer Anna-Sofie Bülow Wahlgreen og hendes mand, Thomas, har været kærester, siden hun var 16. De er forældre til Gro på to år og har lige besluttet sig for at få endnu et barn, da Thomas pludselig dør af en hjertefejl, derhjemme med datteren Gro ved sin side. På det tidspunkt er Anna-Sofie i uge 15. Det er en efterfødselssamtale, hvor Anna-Sofie fortæller om at være i en altoverskyggende sorg, imens livet vokser i hendes mave. Om at famle efter at finde sin rolle som mor – uden en far – og om at skulle føde med to veninder ved sin side. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg havde ikke lyst til at være gravid mere. Jeg ville bare gerne bytte den baby, jeg havde i maven, for Thomas. Det kunne jeg selvfølgelig ikke, men det var det, jeg allerhelst ville på det tidspunkt.”

-Anna-Sofie Bülow Wahlgreen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons efterfødselssamtaler er sponsoreret af Vero Moda Maternity. Et nyt mærke til dig, der er gravid, og som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken stil eller komfort. Vero Moda Maternitys kollektioner er designet i samme prints og farver, som du kender fra Vero Moda, og bliver lanceret den 17. august. Fra da af får du 20% på Vero Moda Maternity samt alle Vero Modas venteprodukter med koden tothemoon20. Se mere på veromoda.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Det her er mit værste mareridt, og jeg sender simpelthen uendelig kærlighed og varme tanker til den her skrøbelige, stærke og fuldstændigt vanvittige seje kvinde. Hendes børn er heldige, at netop hun er deres mor, og da Thomas valgte hende til kæreste og kone kunne han næppe have valgt mere rigtigt; at dele oprigtig kærlighed med et menneske, der elsker én retur, og sammen skaber man noget smukt, der består til evig tid. Jeg bøjer mig i støvet.