Podcast sponsoreret af Simple Feast

Vores panel snakker om søvnløse nætter

Søvn fylder ekstra meget, når man bliver mor, og denne episodes paneldeltagere har været hårdt ramt på søvnkontoen. Vi taler om, hvordan afbrudt søvn påvirker os som (nybagte) mødre, om nætternes ensomhed og søvnjalousi, og om hvordan manglende søvn kan få de værste sider frem i os. Panelet består af specialkonsulent Cecilie Riis Gadegaard, mor til Thea, 3, og Bella på 6 måneder, blogger Christine Egholm, mor til Elise, 3, og Carl, 1, og grundlægger af tøjmærket Binné, Katrine Binné, mor til Hubert på 9 måneder.

“Når jeg kunne være konkret og sige: “Dét, der ville hjælpe mig, er bare halvanden times søvn i løbet af i dag”, så begyndte jeg at få den hjælp, jeg havde brug for. I lang tid vidste min kæreste ikke, at det handlede om søvn, når jeg sagde, at det var hårdt.”

-Cecilie Riis Gadegaard

Du kan lytte til episoden nedenfor eller via Apple her.  

Afsnittet er sponsoreret af Simple Feast.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *