Sponsoreret af Arla Baby&Me® Økologisk

Vores panel snakker om skoleudsættelse

En god skolestart kan have afgørende betydning for resten af skoletiden. Men alder afgør ikke i sig selv, om et barn er parat til at gå i skole. Så hvordan ved man, om ens barn er skoleklar? Og hvilke overvejelser følger med beslutningen om at vente et år med at komme i skole? Det taler vi om i denne panelsnak, hvor vi har besøg at tre kvinder, der alle har skoleudsat deres børn. Vores panel består af fysioterapeut Louise Hein Sommer, mor til Holger, 8, Fred, 6 og Edith, 3 , makeupartist Sidsel Marie Bøgh, mor til Tristan, 15, og Avalon, 4, og selvstændig Malene Schmock, mor til Mila, 6.

“Vi har aldrig skammet os over, at Frede ventede et år med at komme i skole. Tværtimod, så føler jeg stolthed over, at jeg har taget den beslutning i stedet for bare at lytte til systemet, når jeg kender mit barn bedre.”

-Louise Hein Sommer

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Arla Baby & Me® Økologisk. At blive forælder er en af de største forandringer i livet, og nogle gange kan ansvaret virke ret overvældende. På Arlas hjemmeside kan du møde andre mødre, der deler deres tanker og bekymringer om moderskabet og blive klogere på deres økologiske Arla Baby&Me® produkter, som er udviklet af et erfarent team af børneernæringseksperter. Arla støtter anbefalingen fra WHO om udelukkende at amme i de første 6 måneder af et barns levealder. Og derudover anbefaler Arla at fortsætte med amningen, selv når barnet bliver introduceret for en varieret kost omkring 6 måneders-alderen. Læs mere om Arla Baby & Me Økologisk på arla.dk/baby

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *