Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om morgener

Der er meget, der skal gå op i en højere enhed om morgenen, når alle i familien skal ud ad døren til tiden og i nogenlunde humør. Vi taler om morgenerne med små børn, om kaos og forkerte sokker, men også om velsignelsen ved en Krummefilm, når lokummet brænder, og om at finde små pauser til sig selv i løbet af morgenstafetten. Vores panel består af illustrator Line Jensen, mor til Kirsten, 7, Solvej, 5, og Nora, 19, kreativ konsulent Sine Cecilie Laub, mor til Olga, 5, og Rosa, 3, og client manager Emilie Maria Allan, mor til Boris, 5, og Dagny, 1.

“Jeg har det tit, som om jeg er Viggo Mortensen i ‘Lord og the Rings’. Når jeg har afleveret børnene, og jeg vinker til dem i vinduer, så er det sådan ‘Gud jeg har svedoverskæg, jeg er helt færdig, mit hjerte banker  af stress, og jeg har bare kæmpet mig igennem seks sæsoner for at nå den der ring.”

-Sine Cecilie Laub

 

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. Et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *