Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om graviditetslidelsen hyperemesis

Kvalme er en velkendt gene under graviditet, især i det første trimester. Men mellem 0,5 og 2% oplever at blive diagnosticeret med Hyperemesis Gravidarum, som er en lidelse, hvor kvalmen og opkastninger bliver altoverskyggende. Hør tre kvinder fortælle om, hvordan det føles, når graviditeten bliver ren overlevelse. Om at have så mørke tanker, at man ikke kan kende sig selv, om når ens kæreste bliver sygehjælper og må give sukkervand på en ske, og om at brække sig igennem hele fødslen. Vores panel består af forfatter og foredragsholder Katrine Quorning, mor til Alexander, 5, og Oliver på 11 måneder, designer Thilde Fro Schøiffel, mor til Nova på 7 måneder, og kandidat i folkevidenskab og jordemoderstuderende Marie Vik Jochumsen, mor til Dirch, 8, og My, 7.

“Min kæreste mader mig med sukkervand hvert 10.-15. minut, lige når jeg har brækket mig, for så kan jeg nå at have lidt i maven, før jeg skal brække mig igen.”

-Thilde Fro Scøiffel

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB – et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op allerede nu på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *