Sponsoreret af Arla Baby & Me® Økologisk

Vores panel snakker om decemberbabies

Når man er decemberbarn, kan fødselsdagen nemt kan blive overstrålet af højtiden og andres forventninger til julen og de traditioner, der følger med. Men hvordan er det at være højgravid i december? Hvordan planlægger man juleaften og juledagene, når baby banker på? Og hvordan er det egentlig at have fødselsdag juleaften? Det taler vi om i denne panelsnak og om, hvordan det er at være mor til en december baby og de mange følelser, der er på spil. Vores panel består af podcaster og iværksætter Noell Wakeroots, mor til Travis, 10, og Charliye, 7, jordemoderstuderende Flora Rolin, mor til Arthur, 4, og Ellen, 1, og konsulent, Elise Sadolin, mor til Kleo, 1.

“Vi lå på barselsgangen, og der var ingen andre mennesker end os, og så fik vi serveret julemad. Jeg kan huske, at jeg lå og kiggede ud ad vinduet og op på de der juletræer, som Rigshospitalet har oppe på taget med lys i, og så lå vi bare der og spiste julemad og var helt vildt trætte og helt vildt lykkelige.”

Flora Rolin

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Arla Baby & Me® Økologisk. At blive forælder er en af de største forandringer i livet, og nogle gange kan ansvaret virke ret overvældende. På Arlas hjemmeside kan du møde andre mødre, der deler deres tanker og bekymringer om moderskabet og blive klogere på deres økologiske Arla Baby&Me® produkter, som er udviklet af et erfarent team af børneernæringseksperter. Arla støtter anbefalingen fra WHO om udelukkende at amme i de første 6 måneder af et barns levealder. Og derudover anbefaler Arla at fortsætte med amningen, selv når barnet bliver introduceret for en varieret kost omkring 6 måneders-alderen. Læs mere om Arla Baby & Me Økologisk på arla.dk/baby

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *