Podcast sponsoreret af L'Oréal Paris

Vores panel snakker om at være kronisk syg

Vi taler med tre kvinder, der lever med sklerose, migræne og en sjælden nervesygdom om, hvordan de tacklede og accepterede at blive diagnosticeret med en kronisk sygdom. Hør dem fortælle om, når livet tager en drejning, og om hvilken indflydelse sygdommen har på deres moderskab, på parforholdet og på drømmene, når fremtiden er så usikker. Vores panel består af psykolog og parterapeut Stephanie Green, mor til Aksel, 5, og Elin, 2, head of project management, Helene Sarkel, mor til Sally 8 på måneder, og Anemone Paarup, der er langtidssygemeldt, og mor til Nora, 7, Ellen, 4, og Agnes, 2.

“Det er noget, der fylder meget hos mig: Må man drømme eller ønske sig flere børn, når man har en sygdom og har fået en diagnose? Der er så mange dilemmaer i det.”

-Stephanie Green

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et nyt 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Se mere på lorealparis.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *