To_the_moon_podcast_Vores_panel_snakker_om_at_få_en_frivillig_abort
Podcast sponsoreret af Athletes raw bar by Summerbird

Vores panel snakker om at vælge en frivillig abort

I denne episode taler vi om at blive gravid på et tidspunkt i livet, hvor det ikke giver mening eller hvor der ikke er plads eller overskud til et barn. Hør tre kvinders historier om, hvordan de nåede frem til beslutningen om at afbryde deres graviditet. Om selve processen, hvad det betød for deres parhold, og hvordan de har det med deres beslutning i dag. Panelet består af studerende Iben Berndt, sharmanistisk kvantehealer Diane Soa Scheel, mor til Astor, 4, og Solveig, 2, og hjemmepasser og underviser i fødselsforberedelse Kajsa Beder, mor til Villa, 9, Fria, 6, og Lova, 1.

“Jeg følte mig enormt tom. Som om der ikke er noget, der er vigtigt længere. Fordi jeg har ligesom fjernet det største i livet og noget, som jeg inderligt ønskede mig. Men jeg har holdt fast i, at virkeligheden ikke er så simpel.”

Iben Berndt

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

Gennem årene har Summerbird opbygget et enestående netværk af passionerede økologiske bønder, hvorfra Summerbird køber deres nødder, mandler, kakaobønner og vanilje. Et netværk, der nu gør det muligt at fremstille den mest gennemtænkte raw bar, Athletes raw bar, bestående af fem smagfulde varianter. Netop nu får du et smagskit med alle fem varianter af Athletes raw bar oveni, når du handler for over 200 kr. på athletesrawbar.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *