Sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om at være mor med ADHD

Koncentrationsbesvær, popcorntanker, mangel på struktur og en følelse af ikke at være god nok til at indrette sig efter samfundet. Men også et højt energiniveau, hyperfokusering og en frygtløs tilgang til tilværelsen. Vores panel taler om ADHD, og hvordan det er at være mor og leve med diagnosen. Om hvad det kræver at holde struktur i hverdagen som mor til små børn, og om den daglige kamp med at docere energiniveauet, når der ikke er nogen stopklods. Vores panel består af projektleder Julie Lillelund Langer, mor til Hannah, 1, studerende Caroline Lilja, mor til Anton, 4, Hannibal, 3, og Jonathan på 1 måned, og læsevejleder Marie Ågård Bennike, mor til Gry, 3.

“Mine børn har på en måde været min medicin. De tvinger mig i seng kl. 19 om aftenen, ellers kan jeg ikke fungere dagen efter. Alt er blevet fast. Der skal jo være mad i køleskabet, vi skal have havregrød kl. dét og dét til morgenmad. Det hele kører fuldstændig efter en drejebog. Det er for børnenes skyld, men nu er det noget, jeg nyder godt af, for de har givet mig noget ro, som i ret høj grad erstatter medicin.”

-Caroline Lilja

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi er produceret med netop de ingredienser, som dit hår har behov for. LULAB passer på dit hår og derfor er alle produkter uden sulfater, silikoner, parabener og mineralske olier. Parfume er et tilvalg. Find din hårprofil på lulab.com og få din skræddersyede hårpleje leveret direkte til døren. I hele januar får du helt eksklusivt 15% på dit køb hos lulab.com, når du bruger koden ToTheMoon15

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *