Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om at gøre det anderledes anden gang, man bliver mor

Når man venter sit andet barn, har man en viden og erfaring med i baggagen, som naturligt ikke var der første gang. Vi taler om at gå til graviditet, fødsel og tiden efter på en mere bevidst måde anden gang, man skal være mor, og sætte sig 100% ind i amning, forberede sig mentalt på fødslen, opstille regler for barselsbesøg og gøre plads til at følge sin intuition. Vores panel består af selvstændig Julie Blichfeld, mor til Valdemar, 4, og Karlo på 9 måneder, content chef Signe Reeholm, mor til Hubert, 8, og Hannibal på 7 måneder, og medicinal- og molekylærbiologistuderende Thea Bergmann, mor til Anton, 2, og Viggo på 7 måneder.

“Jeg havde en kæmpe trang til at prøve det igen og virkelig tage alt det, jeg havde lært, til mig og være 100% tro mod mig selv. Det skulle bare overhovedet ikke være på andres præmisser.”

-Julie Bilchfeld

 

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. LULAB er et innovativt tech-beauty brand, der laver kompromisløse hårplejeprodukter, som er skræddersyet til netop dit hår. Du vælger selv præcis hvilke plejeegenskaber, dine produkter skal have, hvordan de skal dufte og hvordan din emballage skal se ud. Skriv dig op på LULAB.com og bliv en af de første til at prøve LULABs produkter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *