Sponsoreret af Stokke

Vores panel snakker om at få barn med en mand, der har børn i forvejen

Sommetider følger der børn med, når man møder kærligheden. Men selv om der er fordele ved, at ens partner har prøvet forældreskabet før, kan der også være en sorg forbundet med det. Det taler vi om i denne følsomme og meget ærlige panelsnak, hvor tre kvinder fortæller om tankerne om at skabe en ny familie som en del af en eksisterende familie. Om som nybagt mor at sætte sig ud over sine egne behov af hensyn til de store børn, og om at acceptere at det er ekskonen, der af praktiske årsager bliver en af de første, der ser ens baby. Vores panel består af presse- og kommunikationsmedarbejder Mathilde Friese, mor til Lily Birthe på 10 måneder, digital projektleder Kikki Beate Stokkebye, mor til Niels, 3, og arkitekt Pil Bachmann, mor til Fjor, 1.

“Det vi jo snakker om på vej hjem i bilen fra scanningen er ikke, at vi skal have et barn, men om hvordan drengenes mor vil håndtere det, og hvordan vi skal sige det. Og den er jo bare tough”

-Mathilde Friese

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Stokke. Stokke har i flere årtier skabt produkter af høj kvalitet og i et tidløst design for at sikre en lang levetid. Og netop i år fylder den ikoniske Tripp Trapp-stol 50 år. Tripp Trapp-stolen er med sit intelligente, justerbare design en klassiker i hjemmet. Stolen bringer barnet til bordet og ind i hjertet af familien og stimulerer barnets udvikling lige fra nyfødt og op i en voksen alder. Se mere på stokke.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *