To_The_Moon_podcats_grand_cru_podimo_lis_sørensen_siw_laudrup_
Sponsoreret af Podimo

To The Moon, Honey lancerer ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ hos Podimo

I ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ kigger vi tilbage i tiden, når otte markante kvinder fortæller om deres fødsler i 80’erne, 90’erne og 00’erne, og om hvordan det har defineret dem at blive mødre

 

På To The Moon, Honey er vi er stolte af at være med til at sætte fødsler højt på dagsordenen. Der ligger meget guld begravet i den samtale, der opstår, når en kvinde fortæller om sin fødsel og start på moderskabet. Det kan være en smuk, men også barsk og nogle gange ensom oplevelse at blive mor, men når vi deler vores historier, viser vi andre i samme situation, at de ikke er alene.

Vi er snart udkommet med 100 episoder af vores podcastformat ‘Efterfødselssamtalen’, hvor kvinder, der har født for nyligt, deler deres fødselsfortælling. Vi elsker hver og en historie, og der er som bekendt ikke to fødsler, der er ens.

Nu lancerer vi ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ i samarbejde med Podim. Vi har længe været nysgerrige på fødselshistorier fra nogle af de kvinder, som var vores heltinder, da vi voksede op. Passer det virkelig, at man dengang i 80’erne, 90’erne og 00’erne kunne ligge på hospitalet i en uge og få hjælp til amningen? Eller hvordan husker de den tid?

Hver torsdag i de næste otte uger udkommer vi med en episode af ‘Efterfødselssamtalen Grand Cru’ på Podimo. Her har vi inviteret markante kvinder som sangerinde Lis Sørensen, skuespiller Ellen Hillingsø og Siw Laudrup til at gå tilbage i tiden og fortælle om dengang, hvor de blev mødre, og hvordan det har defineret dem som kvinder.

En fødselsberetning er altid magisk, og når man lytter til deres beretninger, føles det nærmest, som om man selv er med på fødegangen. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med på sidelinjen.

Vi glæder os helt vildt til at dele de otte rørende, sjove og modige episoder med jer.

Efterfødselssamtalen Grand Cru udkommer hos Podimo, og hvis du ikke allerede er abonnent, kan du signe up til 6 mrd. for 29 kr. om måneden. SIGN UP HER

Vi håber meget, I vil lytte med.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *